CASA har nedbrudt og sammenbygget butiksområde og indgangsparti til Intersport på Torvet i Horsens. Butikken åbner i dag den nye store sportsforretning med 625 kvm udstilling. Der er blevet arbejdet for fulde drøn for at få det sidste klar til den store åbning som går over 3 dage med gode tilbud.
Indehaver af Intersport Lone Johansen er super-glad for at CASA har nået at få butikken klar til julehandlen især set i lyset af at der i 2 omgange har været pause i byggeriet mens Horsens Museum har gravet i middelalderlige kulturlag.
”Det er bare fantastisk at CASA har fået reduceret forsinkelsen til kun 2 uger efter i en periode at have været oppe på syv ugers forsinkelse på grund af arkæologiske udgravninger. Det er så flot”, konstaterer Lone Johansen.
Byggeledelsen synes det har været en spændende og udfordrende opgave blandt andet at skulle tænke indgang til skydebane ind i projektet (Ja, Intersport har en skydebane!).

Over butikken bygges 15 lejelejligheder i størrelser mellem 55 og 110 kvm. Lejlighederne bliver klar til aflevering i juni 2015 (henvendelse herom skal rettes til Intersport). Fra den øverste etage er der fin udsigt over by og fjordglimt.

dagenføråbning der arbejdes

Butikken har kun været lukket i seneste 3 dage før den store åbning under hele byggefasen. Billederne her er 2 dage  før åbning.

 

Collage kulturlag

Billedet øverst: Et af fundene: Bunden af en rhinsk stentøjskande.
Billede nederst til venstre: Sådan så byggepladsen ud tidligere på året.
Billede nederst til højre: Der blev gravet i middelalderlige kulturlag.