CASA har netop budt 12 nye praktikanter velkommen. Praktikanterne er fordelt på projekter i hele landet og skal det næste halve år lære og drage en masse praktisk erfaring i byggeledelse, byggeri m.m. Involvering og ansvar er nøgleord.

Praktikanter er lige som alle vores andre medarbejdere særdeles vigtige for vores fortsatte udvikling af forretningen, og vi glæder os hvert halve år over at kunne byde nye, ambitiøse praktikanter velkommen på holdet. Ens for alle praktikanterne er, at de indgår i de forskellige teams på lige fod med alle andre.

“Det er vigtigt for os, at alle får muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Og vi forventer, at praktikanterne tager del i de opgaver og udfordringer, hverdagen byder på. Vores intention er, at praktikanterne oplever et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt og fleksibelt, og hvor de får lov til at tage ansvar, når de er klar,” siger Rikke Ebbesen, HR-partner og praktikansvarlig i CASA.

Typiske arbejdsopgaver som praktikant er bl.a. opfølgning på fagentreprenører, logistik, drift og kvalitetssikring af byggeprocesserne, samt daglig varetagelse af sikkerhedsarbejde, herunder mønsterrundering.

Næste hold praktikanter starter i januar, og allerede nu kan interesserede kontakte HR og høre mere om mulighederne for praktik i CASA.
Læs mere her

(Billedet viser vores nye praktikanter samt praktikansvarlige i CASA)