Kombinationen af stærke kræfter med mere end 20 års erfaring indenfor renovering og eget kompetencecenter skal sikre, at CASA slår sit navn fast indenfor renovering i hovedstadsregionen. John Strands Petterson og Brian Hasfeldt starter i dag og får ansvaret for at etablere en nyoprettet renoveringsafdeling i Øst. Særligt Storkøbenhavn er i fokus.

John Strands Petersson og Brian Hasfeldt kommer begge fra NCC, hvor de gennem de seneste godt 20 år har arbejdet som et stærkt team indenfor renovering. Første skridt bliver at styrke virksomhedens renoveringsforretning med etablering af en renoveringsafdeling på Sjælland med særligt fokus på Storkøbenhavn.

John Strand Petersson og Brian Hasfeldt starter som hhv. direktør og projektdirektør for Renovering Øst.

”Vi er enormt stolte over at kunne byde to særdeles stærke og erfarne profiler som John og Brian velkommen i familien. Renovering er udpeget som et strategisk vækstområde for CASA og et dermed vigtigt forretningsområde på linje med nybyggeri af bolig og erhverv,” siger Torben Modvig, administrerende direktør i CASA.

Dansk Byggeri forventer en årlig vækst på omkring to procent indenfor renovering og vedligeholdelse, og med stor erfaring fra renoveringssager i Jylland er CASA nu klar til at løfte flere, store renoveringsprojekter også øst for Storebælt.

Kontakt
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte:
Mette Jørvad, Kommunikationschef, CASA A/S, +45 2118 9399, mej@casa-as.dk