CASA har netop afleveret Green Tech Lab, som er den nyeste del af Green Tech Center. I ”the live labs” findes produktionsværksteder med blandt andet undervisningsfaciliteter samt kontorer for virksomheder, der primært beskæftiger sig med energiområdet.

Lab02

Green Tech Lab-bygningen er på 1.200 kvm fordelt på tre etager. På billedet ses de såkaldte “smart ” facader som testes i øjeblikket. 

I dag rykker lejerne ind, heriblandt firmaet Technology, som samler deres viden i det nye lab. Poul N. Egginton, CEO hos Technology:” Vi er rigtig glade for de nye lyse og venlige kontorer som danner den perfekte ramme for et innovativt arbejdsmiljø”.

I øjeblikket testes såkaldte “smart” facader på bygningen. Facaderne lukker ved høj sollys/varme, hvilket medfører en energisparende regulering af indeklimaet. Det intelligente facade-system er nyt i Danmark.

CASA er godt tilfreds med resultatet og Jørgen Andersen, Green Tech Center A/S, udtaler:
”Totalentreprenøren udfordres i projekter med mange lejere, hvor der er tale om levende processer. Der ændres plan og installationer mange gange. Og det hele hænger jo i sidste ende sammen. CASA har formået at udvise fleksibilitet og agere dynamisk i processen.”

CASA har også stået for opførelsen af den innovative kontorbygning Green Tech House, som ligeledes er en del af Green Tech Center i Vejle. Denne del blev i forsommeren officielt indviet af H.K.H. Kronpris Frederik.

Udover CASA er INSERO og Lysholt Erhverv i ejergruppen for Green Tech Center.

Horsens 2. december 2014