OL-medaljehåbene i NACRA17-klassen Anette&Allan, som er sponsoreret af CASA, havde egentlig planlagt de seneste mange uger nøje. Deltagelse i to world cups og pendling til og fra Brasilien var på agendaen. Men vind-, vejr- og konkurrenceforholdene i Rio har kuldkastet planerne. ALL FOR RIO – er devisen!

rio

Postkort fra Rio

Efter at have deltaget i world cup i Hyères, gik turen til Rio og den første træningslejr i de farvande, hvor OL finder sted i august. Derefter skulle Anette&Allan have stillet op til world cup i Weimouth, men vind- og vejrforholdene i Rio krævede mere træning, og teamet forlængede opholdet. Dønninger, influenza men også førsteplads i træningsraces er gået ind på oplevelseskontoen. Sammen med både skyggesiden af Rio med affald og stank samt solsiden med de smukkeste bjerglandskaber.

For få dage siden havde de en flybillet hjem til Danmark. Til familie og venner. Men skipper Allan er ikke tilfreds med teamets nuværende niveau trods store fremskridt på vandet hver dag. Efter 3 ugers intensiv træning går teamet altså ”all in”, for at få al den ekstra forberedelse de overhovedet kan få. Og gast Anette er selvfølgelig klar! Dog er familien stærkt savnet så what to do? …

Anette fortæller: ”Som sendt fra himlen, kommer min søster flyvende til undsætning. Hun er lige blevet student på Horsens Gymnasium og har sommeren fri. 3 dage efter beslutningen om at blive i Rio var taget, landede hun i Rio med alt mit OL udstyr, energibar, sejltøj og alt det, som jeg oprindeligt havde planlagt at have med selv. I de næste uger, mens coach er hjemme på ferie, hjælper hun til som watergirl, ribdriver og fantastisk lillesøster, der forstår at få storesøster til at slappe af. Allans familie er også på vej”.

Sikke en fantastisk kampgejst og opbakning! Vi følger med og sender et kæmpe HIGH FIVE…

Oplev en sejltur med NACRAen her .. Det går bare stærkt…

15. juli 2016