Godt 100 CASA-medarbejdere, 35 håndværkere samt rådgivere fra Rambøll og Arkitema kunne råbe et trefoldigt leve sammen med borgmester Peter Sørensen i den nye erhvervsbygnings råhus, hvor alle var samlet i stueplan for at hylde CASA nye domicil på Havnetrekanten, 8700. 

facade

”Rejsegildet er en vigtig milepæl, der signalerer nedtælling til indflytningen til næste sommer. Det glæder vi os meget til nu, hvor CASA er vokset ud over de eksisterende rammer,”

siger grundlægger og adm. direktør i CASA, Michael Mortensen.

koe-ved-food-trucken

Bag den fine Food Truck står Møhr Steak House Horsens, som ønskede at få Møhr ”på hjul”. Og selvfølgelig er CASA med Michael Mortensen i spidsen med på at prøve og støtte et nyt koncept.

CASA har udviklet det bynære havneområde Havnetrekanten i Horsens. Her opføres CASAs nye erhvervsdomicil mellem de historistiske bygninger Toldboden og Stykgodspakhuset.
Det bevaringsværdige Stykgodspakhus med den karakteristiske form totalrenoveres og ombygges også til kontor for CASAs medarbejdere. De to bygninger forbindes med en let glaskonstruktion, der fungerer som hovedindgang til begge bygninger.

Der er totalt 170 moderne og funktionelle kontorpladser i den nye erhvervsbygning samt 60 pladser i Stykgodspakhuset, så der er også plads til nye kolleger hos CASA, som er i fortsat vækst. De p.t. 125 medarbejdere (inkl. praktikanter) er fordelt med base i henholdsvis Jylland med base på hovedkontoret i Horsens og på afdelingskontoret i Københavns Nordhavn.

Nu lukkes huset og de indvendige arbejder fortsættes. Udover kontorpladser etableres mødefaciliteter og eksternt lejemål i form af butiksareal i den nye bygnings stueplan.

Et nyt byrum står snart færdigt

Samtidig med opførelsen af erhvervsdelen renoveres kajkanten af Horsens Kommune, og der etableres promenade med mulighed for at komme nærmere til vandspejlet.Da CASA endvidere har udviklet og opfører luksusboligerne GEISERNE på Havnetrekanten med fjorden som ”forhave”, vil hele det nye byrum stå færdigt om kort tid.

Video fra rejsegildet optaget af TV Sket&Set

 

Fakta

CASA: Projektudvikling, totalentreprise og renovering
Bygherre: Havnetrekanten A/S
Byggeperiode:2016-2017
Ingeniør: Rambøll
Arkitekt: Arkitema Architects

4. november 2016