Den nye retsbygning i Svendborg har fået rejst sine mure. Byggeriet skrider planmæssigt frem, og nu fem måneder efter første spadestik kan der fejres rejsegilde for den 4.000 m2 store retsbygning med syv retssale.

”Nu, hvor bygningen er rejst, kan vi rigtig se, hvilke fantastiske rammer vi får. Vi har de seneste måneder arbejdet tæt sammen med OPP-teamet om de sidste detaljer i byggeriet, så vi får en fremtidssikret bygning og gode arbejdsforhold. Byggeriet kører frem efter planen, og vi glæder os nu til, at vi langt om længe kan blive samlet på én adresse, til gavn for både vores brugere og medarbejdere,”

siger Anni Højmark, retspræsident ved Retten i Svendborg.

Retten i Svendborg tages i brug i juni 2016 og opføres i et offentlig-privat partnerskab (OPP) af et konsortium, der består af CASA, ejendomsforvaltningsselskabet DEAS samt investorerne PensionDanmark, PKA og Sampension.

Fremtidssikret projekt i høj kvalitet

Ved at gennemføre byggeriet som et OPP-projekt er man som bestiller af projektet sikret byggeekspertise, innovation, solid drift og effektiv vedligehold i de første 20 år i retsbygningens levetid.

4

1

Ved rejsegildet tidligere i dag blev byggeriet fejret, og håndværkere og rådgivere på projektet anerkendt.

 

Torsdag 24. september 2015