Som led i en større oprustning af organisationen har CASA ansat to stærke profiler til investorsalg og partnerskaber. Målet er yderligere vækst gennem tættere dialog med kunderne.

CASA ønsker at rykke endnu tættere på kunderne og opdelte derfor tidligere på året salg og udvikling i to fokuserede afdelinger med dedikerede ressourcer på hvert område;
”Investorsalg og partnerskaber” og ”Udvikling”.

CASA har i maj ansat Martin Novak Knudsen og Bent Falch Ovesen som markedschef for hhv. aktiviteter i Vest og Øst.

Martin Novak Knudsen kommer fra en stilling som salgschef hos MT Højgaard og har solid erfaring med opdyrkning af entreprisemarkedet i Vestdanmark.

Bent Falch Ovesen har tidligere været ansat som senior markeds- og kundechef hos NCC, hvor han bl.a. havde ansvaret for offentlige kunder og almene boligorganisationer.

Rasmus Holbech, direktør for investorsalg og partnerskaber forventer sig meget af det nye setup og de stærke kræfter på området: ”Det er helt afgørende for os at være tæt på kunderne. Muligheder for spændende projekter opstår og udvikles ofte gennem relationer på tværs, og vi ønsker den tætte dialog med kunden for også at kunne bringe vores viden og kompetencer i spil. Vi er derfor rigtig glade for at have Martin og Bent med på holdet.”

CASA bygger i øjeblikket nyt domicil for JP / Politikens Hus i Aarhus, ny skøjtehal på Østerbro for Københavns kommune, kollegie for PFA i Odense, bæredygtige bofællesskaber sammen med EcoVillage samt flere store lejlighedsbyggerier i Aarhus og København.