Solen skinnede og byggestøvet hvirvlede rundt blandt de i alt ca. 200 gæster, som havde fundet vej til rejsegilde. Projektchef Allan Paasch Brandt bød velkommen og takkede på behørig vis.

“Som bygherre er vi fra projektselskabet Trianglen stolte over at byde alle velkommen til denne festdag. Vi er stolte over, at vi nu kan fejre en vigtig milepæl for både Trianglen og det nye brokvarter med rejsningen af dette markante byggeri. Først og fremmest vil vi fra CASAs side takke for et fantastiske samarbejde i projektselskabet med Flemming Helge Rasmussen, Skeldal-familien og deres rådgivere Uffe Bruun og Niels Christian Skovgård. Uden dette samarbejde var vi ikke nået hertil. Dernæst også en stor tak til Aarhus kommune og vores rådgivere fra Arkitema og Midtconsult, som har været med til skabe det grundlag og design, som gør Trianglen unik,” sagde Allan Paasch Brandt.

Flot håndværk og stolhed for byggeriet
Allan fortsatte og huskede alle på, hvor hårdt det også kan være i selve byggefasen, og hvor afgørende det er at have et hold af dygtige håndværkere bag byggeriet:

“Den allerstørste tak kommer selvfølgelig til jer håndværkere. Jer, som står her dag efter dag uanset regn, vind og ikke mindst ekstrem kulde. Det har været et vådt efterår og nogle barske måneder, især sidst på vinteren.,….. men I har trodset forholdene og med flot håndværk og stolthed for det, I laver, skabt det, vi står og ser på i dag. Det er præcis den ånd, der er med til at skabe det gode resultat, med et flot byggeri, der kommer til at lægge hus til mange glade mennesker,” sagde Allan Paasch Brandt.

Afslutningsvis takkede projektchefen de slutinvestorer, som deler byggeriet mellem sig; Capman, Thomas Bæch, Dansk Boliginvest, Per Pedersen, Erik Jantzen og Holtshøjens Holding Ejendomme.

På talerstolen var desuden repræsentant for familien Skeldal, Uffe Bruun samt arkitekt Mette Julie Skibsholt fra Arkitema Architects og stadsarkitekt Stephen Willacy fra Aarhus Kommune.

Efter planen skal det endelig byggeri stå klar i sidste del af 2019.

Se dronevideo fra byggeriet på Trianglen her