Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Omfattende renovering af 184 boliger

Vognmandsparken

Udbedring af bygningsfysiske problemer og tekniske installationer samt forbedring af indeklima

Renoveringsprojektet omfatter hovedsageligt at udbedre bygningsfysiske problemer, udbedre kuldebroer i ydervægge, skabe bedre indeklima og renovere de tekniske installationer i 184 boliger.

Renoveringen omfatter efterisolering med 200 mm isolering og ny facadebeklædning med skærmtegl samt udskiftning af alle vinduer til ventilationsvinduer, franske altandøre og opgangsdøre. Ventilerede vinduer udføres i træ/alu som en dobbelt konstruktion, der giver mulighed for kontinuerlig styret lufttilførsel op mellem glas. Hvert vindue forsynes med separate selvregulerende termostatiske ventiler; én som regulerer ventilationen i forhold til temperaturen i vinduet og én som regulerer i forhold til udetemperaturen. Energieffekten skal kunne dokumenteres med energiberegning, som viser effekt af både forvarmning og selvkøling. Det eksisterende ventilationsanlæg (mekanisk udsugning) i boligerne udskiftes, og i stedet etableres nyt udsugningsanlæg i loftrum i kombination med frisklufttilførsel via ventilationsvinduer. Hertil kommer totalrenovering af alle stistrenge og faldstammer samt gulvafløb på badeværelser.

De eksisterende facadeplader skal nedtages og bortskaffes, og den nye facadekonstruktion skal fastgøres direkte til den eksisterende bagmur. Det eksisterende eternittag skal udskiftes, loftet skal isoleres og der skal opsættes nye nedløb og tagrender.

Så langt er byggeriet

maj 2021

Første spadestik

september 2021

Rejsegilde

september 2022

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@casa-as.dk