Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Fra industrihavn til eksklusivt boligområde på Enghave Brygge

Tangholm

Med 265 ejerboliger er Tangholm det tredje af de fire boligkvarterer, der fuldender den store havneudvikling af Københavns Havn

Tangholm består af 265 ejerboliger fordelt på syv bygninger, som udgør en del af Engholmene på Enghave Brygge, hvor CASA står for opførelse af de i alt fire boligkvarterer: Kærholm, Lyngholm, Tangholm og Nobelholmen. Således er Tangholm med til at fuldende den store havneudvikling af Københavns Havn, der omdanner den forhenværende industrihavn til eksklusivt boligområde.

Ejerboligerne består af to-fire værelser, og har enten altan eller egen terrasse. Dertil kommer penthouseboliger i to etager. Som de andre byggerier på Enghave Brygge, har beboerne i Tangholm direkte udsigt og adgang til vandet i de kunstigt anlagte kanaler i bebyggelsen, såvel som til den eksisterende havnekanal.

Så langt er byggeriet

december 2018

Første spadestik

august 2019

Rejsegilde

juni 2021

Aflevering

01
/
03

"Engholmene har særligt de sidste par år taget rigtig form, idet markante byggeproduktioner har fundet sted på et koncentreret område parallelt. Det stiller store krav til tæt koordinering imellem de implicerede parter. Efter vores opfattelse er det lykkedes godt bl.a. ved CASAs indsats – og vi imødeser den næste periode også. Her vil der blive udgravet flere kanalstrækninger, hvormed det maritime bliver endnu mere tydeligt. Ligeså flytter flere engholmere til området og børneinstitutionen på Lyngholm åbner. Alt sammen medvirker det til at skabe det liv, der har været hele formålet med at ”vække” det gamle industriområde."

Anders Boe Hauggaard
Teknisk Direktør, NPV

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk