Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Svanen er den sidste og største fugl af seks selvstændige bygninger opkaldt efter lokale fuglearter

Svanen

93 boliger fordelt på 49 private og 44 almene, hvoraf to er handicapvenlige, samt to fælleslokaler og to erhvervslokaler

Svanen er en del af Strandholmen, som består af seks selvstændige bygninger med i alt 344 boliger samt erhverv. Bygningerne varierer i højde og er navngivet efter lokale fuglearter, herunder Svanen, der består af 93 boliger fordelt på 49 private boliger og 44 almene boliger, hvoraf to er bygget som handicapvenlige boliger. Derudover rummer projektet to fælleslokaler samt to erhvervslokaler.

I byggeriets almennyttige del fungerer CASA som delegeret bygherre og forestår dermed projekteringsdelen, udbud og endelig opførelse.

Strandlodsvej er et tæt bebygget område, og logistikken til og fra samt på byggepladserne er derfor udfordrende. Således lejer CASA vejen i perioden, hvor råhusmontagen pågår, så elementbiler kan parkere under aflæsning. Hertil opføres byggeriet i sandwichelementer, der dels resulterer i et mere bæredygtigt byggeri og dels mindsker behovet for at mure på stedet, hvilket igen betyder en mindskelse af pladsbehov samt en nedbringelse af gener.

Så langt er byggeriet

februar 2019

Første spadestik

december 2019

Rejsegilde

december 2020

Aflevering

01
/
03

"Vi har oplevet en rigtig god proces fra start til slut. CASA har haft forståelse for de særlige behov, vi har som almen bygherre, og de har indlagt den nødvendige tid til beslutningsprocesser mv. CASA har ageret professionelt og har sørget for at gøre alting rigtigt første gang – også afleveringen, som fremstod mangelfri."

Henrik Schram
Organisationsbestyrelsesmedlem, Boligselskabet DFB

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk