Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Søgning

Prestigefyldt udviklingsprojekt fra tom erhvervsgrund til attraktivt boligområde

Sundmolen

Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square udgør de tre etaper af Sundmolene i Københavns Nordhavn

CASA har sammen med CapMan Real Estate udviklet det prestigefyldte udviklingsprojekt Sundmolen. Området er forvandlet fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt boligområde i Københavns Nordhavn. Her er Sundmolen bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square. Grundet den ambitiøse transformation, gennemfører CASA under hele processen et tæt samarbejde med Københavns Kommune samt By & Havn.

Lokationen på kajen udgør udfordrende byggetekniske forhold. Særligt kræver pladsmanglen ekstra grundig planlægning, da der kun er ca. 2,5 meter fra de ydre murer til kajkanten. For at sikre optimal udnyttelse af pladsen opbevares blandt andet store elementer inde i selve bebyggelsen. Disse store elementer hejses ind med kran tidligt i processen for at frigive plads omkring bygningen til den øvrige byggeproces.

Alle tre boligprojekter er DGNB Guld-certificerede.

Så langt er byggeriet

marts 2016

Første spadestik

december 2019

Aflevering

01
/
03

"Det var nogle rigtig gode dage, hvor vi oplevede nogle generelt meget tilfredse boligkøbere. Og det er ikke tilfældigt. Der var meget få fejl at komme efter her. Ja, måske pæneste finish og med de færreste mangler jeg har været med til at aflevere. At levere så godt et resultat kræver rigtigt godt styr på tidsplanen. CASA har tydeligvis også opbygget erfaring omkring processen og forventningsafstemt med køberne forud for afleveringen. Det er godt arbejde – både fra CASAs side overordnet set som fra teamet på CPH Porthouse og deres underentreprenører. Bygherren kan være meget tilfreds."

Kim Højte
Arkitekt MMA, Emcon, rådgiver for bygherre

Kontakt for information om byggeriet

Camilla Drachmann Gram
Direktør, Udvikling Øst

+45 22277652
cdg@casa-as.dk