Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Prestigefyldt udviklingsprojekt fra tom erhvervsgrund til attraktivt boligområde

Sundmolen

Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square udgør de tre etaper af Sundmolene i Københavns Nordhavn

CASA har sammen med CapMan Real Estate udviklet det prestigefyldte udviklingsprojekt Sundmolen. Området er forvandlet fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt boligområde i Københavns Nordhavn. Her er Sundmolen bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square. Grundet den ambitiøse transformation, gennemfører CASA under hele processen et tæt samarbejde med Københavns Kommune samt By & Havn.

Lokationen på kajen udgør udfordrende byggetekniske forhold. Særligt kræver pladsmanglen ekstra grundig planlægning, da der kun er ca. 2,5 meter fra de ydre murer til kajkanten. For at sikre optimal udnyttelse af pladsen opbevares blandt andet store elementer inde i selve bebyggelsen. Disse store elementer hejses ind med kran tidligt i processen for at frigive plads omkring bygningen til den øvrige byggeproces.

Alle tre boligprojekter er DGNB Guld-certificerede.

Så langt er byggeriet

marts 2016

Første spadestik

december 2019

Aflevering

01
/
03

"CPH Porthouse er et af de tre DGNB-certificerede byggerier, vi har fået opført på Sundmolen i København. CASA stod for både udvikling og opførelse af projektet – en proces de varetog professionelt og ordentligt fra start til slut. Som bygherre følte vi os betryggede i CASAs håndtering undervejs, og vi kunne i marts 2019 glæde os over at få overdraget et næsten mangelfrit byggeri til tiden."

Lars Rahbek
Ejendomsudviklingschef, CASA Group

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk