Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Fra tom erhvervsgrund til levende og attraktivt boligområde

Sundmolehusene

Første etape af omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen med 72 ejerlejligheder og 11 rækkehuse samt fælles udearealer

Sundmolehusene udgør første etape af det omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen, som CASA A/S har udviklet sammen med CapMan Real Estate. Området er udviklet fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt boligområde – en ny bydel i Københavns Nordhavn. Her er Sundmolen bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square – alle med CASA som entreprenører. Grundet den ambitiøse transformation, gennemfører CASA under hele processen et tæt samarbejde med Københavns Kommune samt By & Havn.

Sundmolehusene består af 72 ejerlejligheder og 11 rækkehuse med boliger på 2-4 værelser. CASA har desuden stået for etablering af fælles udearealer.

Sundmolehusene har opnået DGNB guld. Her er bæredygtighed og det gode liv centrale elementer – både den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed samt tekniske og procesmæssige aspekter.

Byggeriet har en høj finishgrad og detaljerigdom.

Så langt er byggeriet

marts 2016

Første spadestik

november 2017

Aflevering

"CASA bygger i god kvalitet og har styr på deres processer kombineret med et godt mix af lejligheder i forskellige prislejer. Det har sikret en stor efterspørgsel, da der ikke entydigt er satset på én købergruppe."

Lone Bøegh Henriksen
Projektsalg, Home

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk