Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Karrékvarteret ved Amager Fælled udvides med lejeboliger

Savannehuset

234 lejeboliger på fire og syv etager, kælderareal samt fællesarealer og gårdhaver

Boligområdet Savannehuset omfatter 234 lejeboliger med et samlet boligareal på 22.400 m2, etablering af kælder på ca. 6.900 m2 samt fællesarealer og gårdhaver. Bygningerne, som varierer mellem fire og syv etager, er en del af Karrékvarteret placeret op til Amager Fælled.

Boligerne er indrettet multianvendeligt og fleksibelt, og de er opført i langtidsholdbare materialer. Netop fokus på de gode materialer og det gode håndværk betyder, at der kun er 17 fejl og mangler i det afleverede projekt, hvilket giver en gennemsnitlig fejlmargin på 0,19 pr. bolig. Vi er under hele byggeprocessen bevidste om at sikre et kvalitetsbyggeri. Således afholder vi i forbindelse med projektopstart en række workshops sammen med fagentreprenører og bygherren for at afstemme forventningerne til kvaliteten af byggeriet og tidsplanen. Efterfølgende indarbejdes der realistisk og tilstrækkelig tid til mangeludbedring bestående af mestergennemgang, CASA-gennemgang og til sidst en gennemgang med bygherre.

Så langt er byggeriet

oktober 2016

Første spadestik

maj 2019

Aflevering

01
/
02

"Efter mange år i branchen som udførende håndværker og byggeleder selv, er det tydeligt at se kvaliteten, når den er der. Her er ikke pyntet på håndværket, her er håndværket i orden. Byggeledelsen er i samarbejde med entreprenørerne lykkedes med at aflevere byggeriet til tiden i en høj kvalitet og på det nærmeste mangelfrit."

Flemming Bæk Engelhardt
Adm. Dir., Topdanmark Ejendomme

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk