Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Moderne og trygt boligområde med det bedste fra to verdener

Søbakkehusene

173 boliger i område med byens bekvemmeligheder og puls kombineret med naturens muligheder for udfoldelse og fordybelse

Søbakkehusene i Nærheden i Hedehusene er et nyt boligområde med ejerboliger af høj kvalitet til både børnefamilier, singler og par i alle aldre.

Søbakkehusene består af 173 boliger fordelt på 29 rækkehuse, seks kædehuse, fem punkthuse og to længehuse samt et fælles parkeringshus. Placeret på bakket terræn
ved Salamandersøen har boligerne nærhed til grønne omgivelser. Hertil opføres et fælles parkeringshus. I alt 16.500 kvadratmeter bebyggelse.

Boligerne har egne altaner eller egen terrasse eller have. Facaderne på boligerne udføres i robuste materialer som skifer, træ, mørkt tegl, beton og metal. Områdets
række- og kædehuse består af stue og 1. sal, og har en størrelse på henholdsvis 106 og 128 m2, alt imens længe- og punkthusene indeholder lejligheder, der varierer fra 55-127 m2.

Boligerne er placeret ved Salamandersø og Nærhedens byhave. Områdets udearealer indbyder til ophold, leg og fællesskab, og med en placering i hjertet af bydelen er der kort vej til grønne områder, offentlig transport, indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og fritidsaktiviteter. Kommende beboere kan se frem til en nem hverdag tæt på naturen .

I projektet er social bæredygtighed tænkt ind. I Nærheden er der plads til mangfoldighed og med bebyggelser, byrum og fælles faciliteter appellerer området især til
mennesker, som ønsker at bo et sted, hvor det ulmer med liv og med rig mulighed for at møde sine naboer. Hverdagslivet er i fokus og den nye bydel lægger også vægt på bæredygtighed, natur og sundhed. Boligerne forener behovet for en flot moderne bolig i byen med et grønt pust og mulighed for masser af fysisk udfoldelse.

Så langt er byggeriet

september 2020

Første spadestik

juni 2021

Rejsegilde

juli 2022

Aflevering

01
/
02

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk