Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Gennemgribende renovering af byejendom

Ryesgade

Renovering af indvendige og udvendige facader samt etablering af tre nye lejligheder, butik i stueplan og baggård

Opgaven omfatter en gennemgribende renovering af en byejendom, hvor der etableres tre nye lejligheder samt butik i stueplan og baggård.

Den oprindelige bygning daterer tilbage til 1885, og renoveringen følger den oprindelige stilart. Således er de indvendige døre og lister udført med tidstypiske profiler. Ligeledes er vinduer og døre udført med koblede rammer, trukket glas og kittede ruder. Samtidig er malerarbejde af vægge, lofter og træværk udført med pensel for at sikre et autentiske udtryk. Al teknik i bygningen er ny, og synlige komponenter er udført i gammel stil, fx er der monteret nye støbejernsradiatorer inspireret af datiden.

Bygningen renoveres med en ny tagkonstruktion med naturskiffer, zinkbeklædte kviste samt ventilationsanlæg. Ved etablering af butik er de bærende skillevægge erstattet med stålkonstruktioner for at skabe så store lokaler som muligt. De eksisterende etagedæk mellem lejlighederne forbedres både brand- og lydteknisk og afsluttes med et sildebensparket i massivt træ.

Den eksisterende facade mod baggården omfuges, og der opmures nye ydervægge på 3. sal. Under renoveringen af tagkonstruktionen anvendes totaloverdækning af den eksisterende bygning.

Så langt er byggeriet

august 2016

Første spadestik

marts 2018

Aflevering

01
/
03

Kontakt for information om byggeriet

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@casa-as.dk