Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Ny retsbygning samler alle medarbejdere under ét tag med højnet sikkerhed

Retten i Svendborg

Retsbygning i to etager med syv retssale samt mødelokaler og kontorfaciliteter til personale

Retsbygningen er opført i to etager med syv retssale i stueplan og en førstesal til personale med sikrede zoner, herunder mødelokaler og kontorfaciliteter.

Tidligere lå retten fordelt på flere adresser, men med den nye retsbygning er de 40 medarbejdere samlet under ét tag.

Planlægning og opførelse af en retsbygning er kompleks. Således stilles der store krav til lokalernes placering og etableringen af en klar adskillelse mellem den ydre (offentlige) zone og den indre (private). Netop sikkerheden er højnet i den nye bygning, imens tilgængeligheden er bevaret. Bygningen har således et fuldt dækkende ABA- og AVA-anlæg samt et omfangsrigt ADK-system. Derudover sikres bygningen med et UPS-nødstrømsanlæg i tilfælde af utilsigtede strømafbrydelser.

Retsbygningens indeklima har fuld CTS/KNX-styring, herunder ventilation med integreret køl, varme, belysning og udvendig solafskærmning. CO2-følere måler luftkvaliteten, og ventilationen starter, når der er brug for at udskifte luften eller sænke/hæve temperaturen.

Projektet er opført i et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP) af et konsortium bestående af CASA A/S, ejendomsforvaltningsselskabet DEAS samt investorerne PensionDanmark, PKA og Sampension.

Så langt er byggeriet

april 2015

Første spadestik

september 2015

Rejsegilde

juni 2016

Aflevering

01
/
03

"Projektet er et godt eksempel på, hvad målet er med OPP: At skabe effektive løsninger til gavn for medarbejdere, borgere og samfund. Og i PKA er vi naturligvis tilfredse med, at vi samtidig kan skabe et godt afkast til vores medlemmer."

Peter Damgaard Jensen
Adm. Direktør, PKA

Kontakt for information om byggeriet


+45