Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Moderne og bæredygtig kontorbygning

Rambøll

Kontorbygning med plads til 500 medarbejdere samt fællesarealer, møderum og konferencesal

Projektet består af en moderne kontorbygning med plads til 500 medarbejdere samt fællesarealer, møderum og konferencesal.

Kontorbygningen har opnået DGNB guld-certificering, og lever således op til bæredygtige principper i forhold til sociale og økonomiske såvel som miljømæssige aspekter. Generelt er alle materialer valgt så naturlige og rå som muligt, hvilket medfører, at både drifts- og vedligeholdsomkostningerne samt miljøbelastningerne holdes på et lavt niveau. Samtidig er alt lys automatisk styret med et DALI-system, der måler behovet i rummet. På indeklimaet er der CTS-styring på både varme/køl ventilation samt på opvarmningskilden.

For at sikre arbejdsforholdene lejer CASA A/S både byggeplads og faciliteter til skurbyen. Det giver mulighed for at opsætte energimåler og vandstop. I forbindelse med DGNB guld-certificeringen opsættes miljøstation i samarbejde med City Container, der samtidig instruerer håndværkerne i håndtering af affald.

Igennem hele projektet står CASA for koordinering og involvering af et repræsentantskab bestående af de fremtidige lejere.

Så langt er byggeriet

oktober 2015

Første spadestik

november 2016

Rejsegilde

august 2017

Aflevering

"Fra projektets begyndelse har der været fokus på at opnå DGNB-certificering. Indbydende omgivelser og et sundt indeklima er vægtet højt i designet, og der har været særligt fokus på materialevalg med lav miljøbelastning."

John Sørensen
Executive Director, Energidivision, Rambøll

Kontakt for mere information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk