Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Kollegieboliger danner rammerne for social bæredygtighed

PFA Kollegiet

298 kollegieboliger og fællesarealer med festlounge, studielounge med læsesal, fitness samt musikrum

PFA Kollegiet består af 298 kollegieboliger samt fællesarealer, herunder festlounge, studielounge med læsesal, fitness samt musikrum.

Bæredygtighed spiller en vigtig rolle i byggeriet, som er DGNB-guld certificeret, og som opfylder bygningsklasse 2020. Således efterlever kollegiet bæredygtige principper i forhold til sociale og økonomiske såvel som miljømæssige aspekter.

Via en commissioning-proces har vi løbende verificeret, dokumenteret og testet, at kollegiet opfylder de specificerede krav. Således er f.eks. alle aktører informeret om gældende målsætninger. Desuden er der inden aflevering gennemført en testperiode af de tekniske anlæg på minimum 20 arbejdsdage, hvor alle enheder testes, så de fungerer fejlfrit. Derefter gennemgår CASA alle tekniske anlæg med det tekniske personale for at sikre drift og vedligeholdelse. CASA står desuden for at sikre samtlige commissioning-aktiviteter frem til 1-års gennemgangen.

Kollegiet blev afleveret stort set mangelfrit til en tilfreds bygherre.

Så langt er byggeriet

juni 2018

Første spadestik

maj 2019

Rejsegilde

december 2019

Aflevering

01
/
02

"Vi har lagt stor vægt på den sociale bæredygtighed, men vi har også lavet en lang række bæredygtige tiltag som for eksempel biodiversitet i beplantningen, udendørs tørrefaciliteter og solceller på taget. Igennem hele processen har det været vigtigt, at funktionalitet og arkitektonisk udtryk spiller sammen."

Dorthe Keis
Partner, Arkitema

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk