Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Kanalhuset og Karrébygningen: Attraktive boliger og daginstitution på Enghave Brygge

Nobelholmen

Med 218 boliger, p-kælder og dagsinstitution er Kærholm det fjerde og sidste af de fire boligkvarterer, der fuldender den store havneudvikling af Københavns Havn

Nobelholmen består af 218 boliger, heraf 25 almene boliger, samt etablering af fællesarealer, parkeringskælder og daginstitution til 100 børn. Boligøen udgør en del af Engholmene på Enghave Brygge, hvor CASA står for opførelse af de i alt fire boligkvarterer: Kærholm, Lyngholm, Tangholm og Nobelholmen.

Nobelholmen består af to bygninger: Kanalhuset og Karrébygningen. Kanalhuset er placeret mellem kanalen og inderhavnen med vand på begge sider. Her opføres de nederste lejligheder i to etager med egen badebro. Karrébygningen bygges i op til otte etager, hvoraf en del opføres som penthouselejligheder med store terrasser.

Alle lejligheder har enten altan eller egen terrasse. Der er desuden et mekanisk ventilationsanlæg i alle lejligheder og gulvvarme i alle rum. I kælderen etableres 75 p-pladser foruden cykelparkering og depot.

Nobelholmen opføres primært til AP Pension, FSB og Københavns Kommune.

Så langt er byggeriet

januar 2019

Første spadestik

september 2019

Rejsegilde

februar 2021

Aflevering

01
/
02

"Engholmene har særligt de sidste par år taget rigtig form, idet markante byggeproduktioner har fundet sted på et koncentreret område parallelt. Det stiller store krav til tæt koordinering imellem de implicerede parter. Efter vores opfattelse er det lykkedes godt bl.a. ved CASAs indsats – og vi imødeser den næste periode også. Her vil der blive udgravet flere kanalstrækninger, hvormed det maritime bliver endnu mere tydeligt. Ligeså flytter flere engholmere til området og børneinstitutionen på Lyngholm åbner. Alt sammen medvirker det til at skabe det liv, der har været hele formålet med at ”vække” det gamle industriområde."

Anders Boe Hauggaard
Teknisk Direktør, NPV

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk