Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Udbedring af skader, højere boligstandard og energirenovering

Moldeparken

Renovering af 350 familieboliger med indvendig nedrivning og etablering af ny inventar samt miljøsanering

Projektet omfatter renovering af 350 familieboliger fordelt på syv boligblokke med i alt 35 opgange.

Boligbebyggelsen, i fem etager, er opført i 1960’erne og i starten af 1970’erne. Renoveringen har udbedret de svigt og skader, der er sket gennem tiden. Der er skabt en samlet bebyggelse med højere boligstandard og komfort for den enkelte beboer.

Blokkene er renoveret i tre forskellige niveauer: Komfortboliger (110 boliger), renoveringsboliger (120 boliger) og tilgængelighedsboliger (120 boliger). I sidstnævnte blev beboerne genhuset midlertidigt under udførelsen. I lejlighederne, hvor der skete genhusning, overtog man lejlighederne ryddede for alt løst inventar. Fjernelse af evt. fast inventar mv. blev udført af entreprenøren.

Alle 350 boliger er energirenoveret, hvilket betyder, at der er etableret nye vinduer og døre samt større altan. Der er lavet nye køkkener og badeværelser i 115 tilgængelighedsboliger. I de resterende boliger er disse ikke berørt.

Taget på alle syv boligblokke er udskiftet og der er muret nye facader med nyt arkitektonisk udtryk. Deruover er der etableret nye altaner.
De fleste boliger var beboet under hele renoveringen inkl. en del af nedrivningen, hvorfor der var stort fokus på beboerkontakt, involvering og koordinering.

I forbindelse med nedrivningsarbejder blev der foretaget miljøsanering.

Projektet blev afleveret 14 dage før tid den 17. maj 2021.

Så langt er byggeriet

juni 2018

Første spadestik

juni 2021

Aflevering

01
/
02

"Vi har valgt den fremgangsmåde, fordi vi gerne vil have et varieret udbud af lejligheder. De eksisterende boliger er helt overordnet i god stand. Det er ikke nødvendigt med en gennemgribende renovering indvendigt. Men vi vil gerne kunne tilbyde boliger med elevatorer og andre gennemrenoverede boliger, hvor tilgængeligheden er optimal."

Søren Ahle Hansen
Direktør, Boligforeningen ØsterBO

Kontakt for information om byggeriet

Brian Popp
Direktør, Renovering Vest

+45 75627900
brp@casa-as.dk