Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Transformation af ældre og prominent ejendom

Lindevangs Allé

Bæredygtig og klimamæssig renovering og udvikling af moderne kontorbygning og studieboliger

Ældre og prominent ejendom i hjertet af Frederiksberg på Lindevangs Allé 8-12 står overfor en gennemgribende transformation.

Ejendommen skal over de kommende år renoveres og opgraderes til et moderne og aktivt kontor. I nabobygningen bygges der studieboliger. Det er håbet, at de nye studiebolig- og kontorlejere i samhørighed kan omdanne gaden til en levende, attraktiv del af Frederiksberg. Den næsten 5.000 m2 store bygning vil gennemgå en bæredygtig og klimamæssig renovering, hvor blandt andet facaden efterisoleres.

Projektet består hermed af inddragelse af parkeringsareal under bygningen til kontor. Bygning nr. 8 og 12 får nye lette facader med beklædning i anodiseret aluminium og bygning nr. 10 får pudset facade. På alle facader bliver der etableret nye vinduer, og der etableres desuden nye installationer, herunder ventilation med køling. Bygningen renoveres med fuld indvendig aptering med plankegulve, træbetonlofter og terrazzofliser på toiletter, og eksisterende produktionskøkken gennemgår delvis ombygning. Desuden etableres en ny kantine med tilhørende udearealer.

Den nye kontorbygning skal være en integreret del af Frederiksberg. Et aktivt og inspirerende miljø, hvor bygningens brugere, naboer og andre frederiksbergborgere kan søge hen.

Så langt er byggeriet

marts 2021

Første spadestik

marts 2022

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@casa-as.dk