Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Fra industrihavn til eksklusivt boligområde med fire boligkvarterer

Kærholm

Med 193 ejerboliger er Kærholm det første af de fire boligkvarterer, der fuldender den store havneudvikling af Københavns Havn

Kærholm består af 193 ejerboliger samt fællesarealer og parkeringskælder, der udgør en del af Engholmene på Enghave Brygge, hvor CASA står for opførelse af de i alt fire boligkvarterer: Kærholm, Lyngholm, Tangholm og Nobelholmen. Således er Kærholm med til at fuldende den store havneudvikling af Københavns Havn, der omdanner den forhenværende industrihavn til eksklusivt boligområde.

Kærholm blev, som det første af de fire byggerier, afleveret i 2017. Boligprojektet er opdelt i otte forskellige huse, der varierer i højden fra seks til ni etager med 23.000 m2 boliger fordelt på 193 lejligheder. Dertil 5.400 m2 kælder. Lejlighederne spænder i størrelse fra penthouselejligheder over familieboliger til mindre, men eksklusive lejligheder.

Som de andre byggerier på Enghave Brygge, har beboerne i Kærholm direkte udsigt og adgang til vandet i de kunstigt anlagte kanaler i bebyggelsen såvel som til den eksisterende havnekanal.

Så langt er byggeriet

juni 2015

Første spadestik

november 2016

Rejsegilde

december 2017

Aflevering

01
/
03

"Engholmene har særligt de sidste par år taget rigtig form, idet markante byggeproduktioner har fundet sted på et koncentreret område parallelt. Det stiller store krav til tæt koordinering imellem de implicerede parter. Efter vores opfattelse er det lykkedes godt bl.a. ved CASAs indsats – og vi imødeser den næste periode også. Her vil der blive udgravet flere kanalstrækninger, hvormed det maritime bliver endnu mere tydeligt. Ligeså flytter flere engholmere til området og børneinstitutionen på Lyngholm åbner. Alt sammen medvirker det til at skabe det liv, der har været hele formålet med at ”vække” det gamle industriområde."

Anders Boe Haugaard
Teknisk Direktør, NPV

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk