Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Renoveringsprojekt med flere bæredygtige initiativer

Henriksgården

Renovering af 332 almennyttige boliger med bæredygtige initiativer

Renovering af 332 almennyttige boliger. Overordnet set får alle boliger deres altan renoveret eller opsat ny altan, hvis der ikke er altan i forvejen, og alle boligernes badeværelser vil undergå en gennemgående renovering. I stueetagen bliver der desuden etableret tilgængelighedsboliger.

Renoveringen indeholder samtidig flere bæredygtige initiativer. Alle bygninger får ekstra isolering på ydermurene, nye murstensfacader, nyt tag og ventilationsanlæg. Samtidig bliver der isat energibesparende vinduer og opgangsdøre, og der bliver installeret solcelleanlæg på taget. Forventningen til solcelleanlægget er, at 25-30% af beboernes elforbrug vil blive dækket den vej, hvilket er et skridt i den rigtige retning i forhold til Københavns mål om at blive en CO2-neutral hovedstad. Hertil kommer renovering af de grønne udearealer mellem blokkene, nyt stisystem, yderligere beplantning og nye individuelle haver til stueboligerne.

Renoveringsprojektet kommer med finansiel støtte fra både Landsbyggefonden og Københavns Kommune, hvilket muliggør denne omfattende renovering – alt sammen med det mål for at øje at fremtidssikre boligafdelingen med tidssvarende og energivenlige bygninger og indbydende udearealer.

Renoveringen af Henriksgården kommer til at foregå i etaper og forventes at stå færdigt i 2024.

Så langt er byggeriet

maj 2021

Første spadestik

februar 2024

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@casa-as.dk