Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Luksusboliger og domicil til CASA A/S

Havnetrekanten

Havnetrekanten består af 40 luksusboliger fordelt i to bygninger samt CASAs eget domicil

På Havnetrekanten har CASA opført 40 luksusboliger fordelt i to bygninger på henholdsvis ni og 11 etager samt CASAs eget domicil. Det nye domicil danner en trekant sammen med det renoverede pakhus og den nærliggende boligbebyggelse, og omdanner det tidligere og usammenhængende havneområde til en ny og levende bydel med både boliger, erhverv, butikker og attraktive udeområder.

Det bevaringsværdige stykgodspakhus er totalrenoveret og ombygget til et åbent kontormiljø med interne mødelokaler. I den nye erhvervsdel på fem etager er der etableret åbne kontormiljøer og eksterne konference- og mødelokaler samt kantine og butik i stueplan.

Under den nye erhvervsdel bygges fuld kælder kun 10 meter fra havnebassinet. Derudover er der etableret udendørs parkeringsarealer ved bygningen. Samtidig med opførelsen af erhvervsdelen er kajkanten rundt om Havnetrekanten renoveret af Horsens Kommune.

CASA har udarbejdet en miljø- og bæredygtighedsplan for projektet.

Så langt er byggeriet

september 2015

Første spadestik

marts 2018

Aflevering

"Vi har i flere år arbejdet på at gøre havnen til en ny bydel med både boliger, arbejdspladser og et maritimt miljø, som borgerne vil nyde at bruge. Med byggeriet får vi havnen tilbage til borgerne og borgerne tilbage til havne."

Peter Sørensen
Borgmester, Horsens Kommune

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk