Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Kontormiljøer, auditoriefaciliteter og undervisningslokaler til iværksættere, forskere, uddannelsesfolk og virksomheder med fokus på iværksætteri og forskning

Green Tech Center

Centret indeholder både Green Tech House og Green Tech Lab og i forbindelse med centret opføres desuden Resilience House

Projektet består af kontormiljøer, herunder mødelokaler, enkeltrums- og storrumskontorer samt auditoriefaciliteter og mindre undervisningslokaler. Green Tech Center indeholder både Green Tech House og Green Tech Lab, og i forbindelse med centret opføres desuden Resilience House. Green Tech Center tilbyder iværksættere, forskere, uddannelsesfolk og virksomheder en kombination af kontorer, laboratorium, undervisningslokaler og testcenter, som fremmer iværksætteri og forskning inden for dansk Green Tech.

Green Tech Center og Recilience House rummer i alt 350 arbejdsstationer i et byggeri, hvor der er etableret særlige energibesparende løsninger med ’smart’ facader, der lukker ved stærkt sollys og/eller høj varme, og derved regulerer indeklimaet på den mest energibesparende måde. Under jorden etableredes et ’smart grid’, der forbinder energiforsyningen i bygningerne og derved sikres energioptimering via et BMS-system.

Vidensmiljøet kræver helt særlige løsninger med hensyn til arbejdsmiljø og arbejdsstationer. Derfor er der stor fleksibilitet i hele processen og kontinuerlig koordinering mellem parterne - en opgave, som CASA A/S løfter og får stor anerkendelse for hos bygherren.

Projektet gennemføres efter åben-bog modellen.

Så langt er byggeriet

april 2013

Første spadestik

juli 2017

Aflevering

01
/
02

"Totalentreprenøren udfordres i projekter med mange lejere, hvor der er tale om levende processer. Der ændres plan og installationer mange gange. Og det hele hænger jo i sidste ende sammen. CASA har formået at udvise fleksibilitet og agere dynamisk i processen."

Jørgen Andersen
CEO, Green Tech Center

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk