Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Flügger får nye kontorfaciliteter, showroom og domicil

Flügger House, Rødovre

Renovering af lagerhal, ombygning og tilbygning af kontorfaciliteter

Flügger House er et nyt domicil, beliggende i Rødovre. Projektet består af showroom, kontor og administrative faciliteter til Flügger, der udføres som en kombination tilbygning, ombygning og renovering af eksisterende lager, hvilket skaber de nye daglige rammer for medarbejderne.

Lageret er renoveret og ombygget, hvor det daværende 20 meter lange mødelokale, er forlænget med yderligere 20 meter. Det er opført som et indskudt dæk, hvor der etableres nye kontorfaciliteter.

Murværket åbnes med store glaspartier, som skal indbringe dagslyset i bygningen og skabe et godt indeklima. Supplerende er der udskiftet syv ovenlysvinduer af 12-19 meter, der medfører yderligere dagslys til den ældre lagerbygning. I forlængelse er der installeret automatisk brandventilation i ovenlysvinduer og porte.

Receptionen er opført som et stort atrium, hvor der etableres en gangbro rundt om en stor fiberbeton trappe. Ved indgangen etableres en stålkonstruktion med lette facader og et stort glasparti, der giver et åbent udtryk for medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere.

Flügger har benyttet sig af de eksisterende lager og mødefaciliteter under renoveringen, hvilket har medført ekstra koordinering, for at imødekomme projektet og Flüggers daglige arbejdsgang til fulde. Bygherrekontakt og koordinering har derfor været i fokus, herunder sikringen af Flüggers ansatte og byggepladsens medarbejdere gennem miljøsaneringen af bygningen.

Flügger House stod færdig januar 2022.

Så langt er byggeriet

marts 2021

Første spadestik

januar 2022

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

John Strands Petersson
Direktør, Renovering Øst

+45 75627900
jsp@casa-as.dk