Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Udvikling af nyt boligområde i Rødovre

Erantishaven

83 lejligheder, café, grønne udearealer og parkeringskælder

Udvikling og opførelse af 83 almene boliger i Rødovre. Erantishaven er et boligprojekt, som skal videreudvikle og tiltrække borgere til det tidligere erhvervspræget område. Det ligger centralt i Rødovre, 100 meter fra det store shoppingcenter og nær Damhussøen.

Byggeriet opføres som en trappeformet bygning, der går fra stue til femte etage. Lejlighederne er to til fire værelser og er tiltænkt blandede aldersgrupper og familiesammensætninger.

Der etableres private tagterrasser, hvor de resterende kvadratmeter af taget dækkes med sedum og solceller. Derudover skabes der grønne friarealer i stueplan, som omkranses af bygningen og dermed skaber private fællesarealer for beboerne.

Projektet fokuserer på bæredygtige tiltag, hvor der blandt andet genbruges omkring 1.000 tons beton til ny belægning fra tidligere erhvervsbygning. Dette medfører ekstra koordinering og planlægning af materialesortering og behandling af den knuste beton. Disse tiltag skal bidrage til et mere bæredygtigt byggeri, hvor Erantishaven DGNB Guld-certificeret.

Der opføres en parkeringskælder med plads til 83 biler, hvor selve parkeringskælderen er bredere end bygningsskelettet. Ovenpå parkeringskælderen, etableres en café og fællesarealer.

Byggeriet forventes færdig den 30. september 2022.

Så langt er byggeriet

april 2022

Første spadestik

september 2023

Aflevering

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk