Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Søgning

Fra tom erhvervsgrund til attraktivt boligområde

CPH Porthouse

Anden etape af omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen med 86 ejerlejligheder

CPH Porthouse udgør mellemste etape af det omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen, som CASA A/S har udviklet sammen med CapMan Real Estate. Området er udviklet fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt boligområde – en ny bydel i Københavns Nordhavn. Her er Sundmolen bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square – alle med CASA A/S som entreprenør. Grundet den ambitiøse transformation, gennemfører CASA under hele processen et tæt samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn.

CPH Porthouse består af 86 ejerlejligheder på 2-4 værelser, der varierer i størrelser fra 61-143 m2 - alle med store altaner, terrasser eller taghuse.

CPH Porthouse har opnået DGNB-Guld certificering. Her er bæredygtighed og det gode liv centrale elementer – både den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed samt også tekniske og procesmæssige aspekter.

Så langt er byggeriet

august 2017

Første spadestik

juni 2018

Rejsegilde

marts 2019

Aflevering

01
/
02

"Det var nogle rigtig gode dage, hvor vi oplevede nogle generelt meget tilfredse boligkøbere. Og det er ikke tilfældigt. Der var meget få fejl at komme efter her. Ja, måske pæneste finish og med de færreste mangler jeg har været med til at aflevere. At levere så godt et resultat kræver rigtigt godt styr på tidsplanen. CASA har tydeligvis også opbygget erfaring omkring processen og forventningsafstemt med køberne forud for afleveringen. Det er godt arbejde – både fra CASAs side overordnet set som fra teamet på CPH Porthouse og deres underentreprenører. Bygherren kan være meget tilfreds."

Kim Højte
Arkitekt MMA, Emcon, rådgiver for bygherre

Kontakt for information om byggeriet

Camilla Drachmann Gram
Direktør, Udvikling Øst

+45 22277652
cdg@casa-as.dk