Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Fra tom erhvervsgrund til attraktivt boligområde

Copenhagen Square

Sidste etape af omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen med 80 ejerboliger

Copenhagen Square udgør sidste etape af det omfattende udviklingsprojekt på Sundmolen, som CASA A/S har udviklet sammen med CapMan Real Estate. Området er udviklet fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt boligområde – en ny bydel i Københavns Nordhavn. Her er Sundmolen bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square – alle med CASA A/S som entreprenør. Grundet den ambitiøse transformation, gennemfører CASA A/S under hele processen et tæt samarbejde med Københavns Kommune samt By & Havn.

Copenhagen Square består af 80 ejerlejligheder på 61-182 m2. Alle boliger har mindst én altan eller terrasse. I stueplan har boligerne direkte udgang til gårdrummet og små forarealer. På taget opføres private tagterrasser med taghuse.

Copenhagen Square har opnået DGNB-Guld certificering. Her er bæredygtighed og det gode liv centrale elementer – både den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed samt også tekniske og procesmæssige aspekter.

Så langt er byggeriet

april 2018

Første spadestik

maj 2019

Rejsegilde

december 2019

Aflevering

01
/
02

"CASA bygger i god kvalitet og har styr på deres processer kombineret med et godt mix af lejligheder i forskellige prislejer. Det har sikret en stor efterspørgsel, da der ikke entydigt er satset på én købergruppe."

Lone Bøegh Henriksen
Home Projektsalg

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk