Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Totalrenovering af stykgodspakhus og opførelse af ny erhvervsdel

CASA Domicil

60 kontorpladser og åbne kontormiljøer i fem etager, inklusive kælder

CASAs domicil omfatter en totalrenovering af et eksisterende stykgodspakhus med etablering af 60 kontorpladser. Derudover er der opført en ny erhvervsdel med åbne kontormiljøer i fem etager, inklusive kælder.

Det bevaringsværdige stykgodspakhus er totalrenoveret og ombygget til kontor, hvor der langs vinduerne etableres kontorpladser i et åbent kontormiljø, imens kernen og tårnet rummer interne mødelokaler. I den nye erhvervsdel er der etableret åbne kontormiljøer med 175 kontorpladser og eksterne konference- og mødelokaler samt kantine og butik i stueplan.

Projektet har fokus på at skabe sammenhæng mellem den nye erhvervsdel og den eksisterende, totalrenoverede bygning. Således anvendes rustikke, rødlige tegl samt et krydsforbandt som på stykgodspakhuset.

Under den nye erhvervsdel er der bygget fuld kælder, som har stillet store krav til byggeriet, da udgravningen til kælderen foregik kun 10 meter fra havnebassinet. Derudover er der etableret udendørs parkeringsarealer ved bygningen.

Så langt er byggeriet

januar 2016

Første spadestik

november 2016

Rejsegilde

juni 2017

Aflevering

01
/
02

"Vi har i flere år arbejdet på at gøre havnen til en ny bydel med både boliger, arbejdspladser og et maritimt miljø, som borgerne vil nyde at bruge. Med byggeriet får vi havnen tilbage til borgerne og borgerne tilbage til havnen."

Peter Sørensen
Borgmester, Horsens Kommune

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk