Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Lejeboliger til forskellige familiekonstellationer i Risskov

Arresøvej 8-12

117 lejeboliger, fuldautomatisk parkeringsanlæg, tagterrasse og grønne fællesarealer

CASA opfører 117 bæredygtige boliger i et ældre erhvervsområde, som udvikling af et nyt byområde for studerende, børnefamilier og andre familiekonstellationer. Tre fabrikshaller nedbrydes inden opførelse af de seks nye boligblokke.

Boligerne ligger to kilometer fra stranden og seks kilometer fra det centrale Aarhus.

Bygningen er i alt 5.800 m² og rummer funktionelle boliger, som forventes DGNB Sølv-certificeres. Boligerne er et-, to-, tre- og fireværelses lejligheder, som hver især indeholder køkken og bad. Hver lejlighed får en altan eller privat terrasse.

Udearealerne består af en gårdhave med grønne arealer og fællesområder. Der etableres fire tagterrasser på tredje, fjerde og femte etage, hvor der skabes fælles opholdsarealer til beboerne. Tagterrasserne er let tilgængelige for beboerne via trapper og de forskudte niveauer.

Parkeringsfaciliteterne etableres i stueetagen som et fuldautomatisk parkeringsanlæg. Al plads udnyttes herved derfor alt plads, grundet muligheden for at stable biler ovenpå hinanden på hylder, i stedet for en traditionel parkeringskælder. Derudover etableres opbevaring i kælderen for beboerne og mulighed for cykelparkering.

Projektet forventes færdig den 1. maj 2023.

Så langt er byggeriet

september 2021

Første spadestik

maj 2023

Aflevering

"Vi er meget tilfredse med købet af de 117 enheder på Arresøvej, hvor vi etablerede en tidlig dialog med CASA omkring projektet. Vi er glade for samarbejdet med CASA, som stiller sine bygge- og udviklingskompetencer til rådighed for at sikre, at vi kan overtage et DGNB-certificeret projekt af høj kvalitet, som matcher den efterspørgsel, vi ser i området på særlig små enheder"

Frederik Kock
Partner og ansvarlig for Pareto Securities’ danske ejendomsaktiviteter

Kontakt for information om byggeriet

Peter Rosengreen
Direktør, Nybyg Vest

+45 75627900
pr@casa-as.dk