Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Nyopført skøjtehal med tilhørende p-hus i nyt byområde

Østerbro Skøjtehal

Isbane, service- og klubfaciliteter, publikumsområder, træningshal, foreningsfaciliteter samt p-hus

Projektet består af en skøjtehal med en isbane på 30×60 meter samt service- og klubfaciliteter til hallens brugere. Publikumsområderne har plads til 500 tilskuere - heraf 300 siddepladser og 200 ståpladser. Derudover indrettes skøjtehallen med træningshal og foreningsfaciliteter. Mod øst etableres et flere-etagers p-hus, der både kan anvendes af hallens gæster og af beboere i de fremtidige boliger.

Ventilations- og klimastyringen er væsentlig, da de forskellige områder af bygningen skal have vidt forskellige temperaturer. Omklædningsanlæg skal fx være varmt, mens is-området skal have en temperatur, der sikrer, at isen ikke smelter. Styring og kontrol af fugt og indeklima er derfor en central del af byggeriet. Commissioning (Cx) udføres på alle installationer.

Projektet er en OPP-aftale (Offentligt Privat Partnerskab), hvor CASA og DEAS står for opførelse samt indvendig og udvendig vedligehold i de første ca. 24 år, imens Københavns Kommune står for finansiering og daglig drift.

Så langt er byggeriet

maj 2019

Første spadestik

oktober 2020

Rejsegilde

marts 2021

Aflevering

01
/
03

"Det er en høj prioritet for mig, at vi bygger idrætsfaciliteter til københavnerne. Med den nye skøjtehal får vi fantastiske rammer til stor glæde for både små og store skøjteglade københavnere. Samtidig vil skøjtehallen give et levende kultur- og fritidsliv til det nye byområde Østre Gasværk Kvarter."

Frank Jensen
fhv. overborgmester, Københavns Kommune

Kontakt for information om byggeriet

Claus Møller
Direktør, Nybyg Øst

+45 75627900
cm@casa-as.dk