I samarbejde med arkitekterne schmidt hammer lassen architects har CASA udviklet et spændende boligprojekt i Aarhus Midtby med flere etagers terrænfald.

Grunden ligger i gåafstand til byens seværdigheder – lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden og ligger “inde i” en eksisterende karrebebyggelse.
Her skabes en unik byhave i form af et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og mennesker som færdes i kvarteret. En stille grøn oase midt i byens pulserende liv.

Projektet indeholder 124 moderne indrettede lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-lejligheder med egen tagterrasse. Denne spredning af boligtyper sikrer en variation i beboersammensætningen, da det både henvender sig til forældrekøbssegmentet som unge par og seniorer, der ønsker at flytte til det centrale Aarhus i nærheden af alle kulturtilbuddene.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe, som sikrer at der stadig er offentlig gennemgang til Valdemarsgade fra Lønvejen.
Parkering er etableret som P-kælder under byggeriet med mulighed for tilkøb af P-plads. Cykelparkering er placeret ved opgangene og i et samlet central overdækket areal.

Læs mere