CASA er totalentreprenør på det nye område Strandholmen på Amager. Alle seks bygninger på Strandholmen er forskellige men med genkendelige,
geometriske Tetris-former som er med til at skabe et sammenhængende område. Bygningerne varierer i højde.

Beliggenheden på Strandlodsvej er ideel til moderne børnefamilier, som ønsker at bo bynært og samtidig tæt på rekreative områder som Amager Strandpark. En ny grøn cykelsti etableres langs grunden, som fører direkte ind til indre by.

Den arkitektoniske vision bag Strandholmen har været, at skabe et projekt, hvor både inde- og udelivet bliver tilgodeset. Derfor er lejlighedernes indretning, kvalitetsmaterialer og store, flotte altaner en lige så vigtig del af projektet, som det unikke facadeudtryk og de grønne områder mellem husene, som anlægges.

Der bygges i alt 93 boliger på Svanen, heraf er 49 private boliger og 44 almene boliger. Dertil kommer to erhvervslokaler på i alt 400 m2. To af de almene boliger bygges som handicapvenlige boliger.

Strandlodsvej er et tæt bebygget område, hvorfor logistikken til / fra og på byggepladsen kan være udfordrende. CASA har i perioden hvor råhusmontagen pågik lejet vejen, så elementbiler kan parkere, mens de bliver aflæsset. Endvidere er byggeriet konverteret til sandwichelementer – på den måde bliver byggeriet mere bæredygtigt, og det ikke er nødvendigt at mure på stedet, så der spares plads og gener nedbringes. Vinduer, sålbænke, fuger og altanbeslag blev ligeledes monteret på fabrik således, at pladskrævende montage på byggepladsen kunne undgås.

Der er afholdt rejsegilde på byggeriet i december 2019, og alle tidsplaner er overholdt. Endelig aflevering er ultimo 2020.

Udlejning og administration af de almene boliger varetages af www.domea.dk / 76 64 64 64 for DFP.