Der findes et sted, som ligger lige ud til Øresund, selvom det er en del af Østerbro. Det er et sted, hvor grønt og blåt mødes i en rolig og harmonisk helhed.
Sundmolehusene består af 83 eksklusive boliger, hvoraf 11 er byhuse. Boligerne spænder fra knap 50 til godt 200 m 2 . Alle boliger har store altaner og/eller terrasser og direkte adgang til fantastiske grønne uderum, som styrker oplevelsen af at være midt i naturen.

 

 

CASA A/S og den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate har indgået aftale om realiseringen af dette boligprojekt på Sundmolen i København. Sundmolen bliver et grønt og spraglet boligområde i Københavns Nordhavn. Der bliver store haveanlæg på midten af molen, og bygningskroppene bliver lavet med en åben struktur, der sikrer gode lysforhold i de enkelte boliger.

Projektet omfatter mulighed for at opføre ca. 22.000 m² på 3 byggefelter. Byggeriet vil bestå både af rækkehuse og etagelejligheder med boliger på både 2, 3 og 4 værelser. Boligerne får den mest fantastiske beliggenhed på den sydvendte del af Sundmolen lige ud til de rekreative vandområder. CASA varetager udover projektudviklingen også salg af boligerne.

Byggeriet realiseres i samarbejde med By og Havn samt Københavns Kommune.

Byggeriet står klart 1. november 2017.