CASA indgik i 2014 aftale med CapMan Real Estate om udvikling af et omfattende boligprojekt på Sundmolen i København. I samarbejde med CapMan Real Estate, COWI, C.F. Møller og Arkitema Architects har CASA udviklet området fra en tom erhvervsgrund til et levende og attraktivt byområde. Grundet den store transformation, har der også været et tæt samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn under hele processen.

Sundmolen er blevet bebygget i tre etaper: Sundmolehusene, CPH Porthouse og Copenhagen Square. Sidste del, Copenhagen Square, blev afleveret i december 2019.

Ejendommene er funktionelle og moderne byggerier med udsyn til vandet og adgang til attraktive fællesarealer. Der er bl.a. etableret fællesarealer, gårdmiljø med grillplads, legeområde og direkte adgang til det anlagte havnebad, hvor livet på Nordhavn leves.

Sundmolehusene består af 72 ejerlejligheder og 11 rækkehuse – boliger på 2-4 værelser. CPH Porthouse består af 86 ejerlejligheder à 2-4 værelser – alle med store altaner, terrasser eller taghuse. Copenhagen Square består af 80 lejligheder – alle med store altaner eller terrasser.

Bæredygtighed og det gode liv er centrale elementer i byggeriet, som er certificeret med bæredygtighedsstandarden DGNB-guld.