CASA renoverer byejendom midt på gågaden i Aarhus, hvor der etableres 3 nye lejligheder og ny butik i stueplan og baggård.

Den gamle bygning fra 1885 renoveres gennemgribende i gammel stil. Der er lavet helt ny tagkonstruktion med nye naturskiffer, zinkbeklædte kviste samt ventilationsanlæg.
I forbindelse med etablering af butik i stueplan, erstattes bærende skillevægge med stålkonstruktioner, for at skabe så store lokaler som muligt.

Indvendige døre og lister udføres med profileringer, som var tidstypiske i byggeperioden, ejendommen blev opført i. Ligeledes udføres vinduer og døre med koblede rammer, trukket glas og kittede ruder. Malerbehandling af vægge, lofter og træværk udføres med pensel, for at give overfladestrukturen det autentiske look, som i slutning af 1900 tallet. De eksisterende etagedæk mellem lejlighederne er forbedret både brand- og lydteknisk, de afsluttes med et massivt sildebensparketgulv. Den eksisterende teglfacade mod baggården omfuges og der opmures nye ydervægge på 3. sal, for fuldt udnyttelse af tagetage. Under renovering af tagkonstruktionen er der anvendt en totaloverdækning af den eksisterende bygning. Alt teknik i bygningen er skiftet til nyt, synlige komponenter udføres i gammel stil, feks. monteres der nye look-a-like støbejernsradiatorer.