CASA og ejendomsforvaltningsselskabet DEAS har indgået OPP-aftale (Offentligt Privat Partnerskab) med Københavns Kommune om opførelse samt indvendig og udvendig vedligehold af Østerbro Skøjtehal i de første ca. 24 år, mens Københavns Kommune står for finansiering og daglig drift. Med i aftalen er også opførelse af p-hus.

Skøjtehallen på ca. 5000 m2 byder på en isbane på 30×60 meter samt service- og klubfaciliteter til hallens brugere. Publikumsområderne har plads til 500 tilskuere – heraf 300 siddepladser og 200 ståpladser.

Skøjtehallen indrettes med træningshal og foreningsfaciliteter. Der er lagt særlig vægt på at skabe et socialt hus, der appellerer bredt til foreningslivet, herunder både unge og gamle, familier samt klubmedlemmer, der dyrker kunstskøjteløb og ishockey.

Hallen bliver en del af et helt nyt bykvarter ved Østre Gasværk. Der er tænkt nøje over at integrere den arkitektonisk i området, og der etableres en helt ny plads ud mod de kommende boligområder og Østre Gasværk. Bygningens panoramavinduer vender ud mod fodboldarealerne og det store Svanemølleværk mod nord.

Mod øst etableres et P-hus, der både kan anvendes af hallens gæster og beboere i de fremtidige boliger. Det store flere-etagers parkeringsområde tæller i alt 7.500 m2.
Den nye skøjtehal står klar i starten af 2021.