JP/Politikens Hus havde behov for et nyt hovedsæde, der kunne danne rammen om fremtidens journalistik og understøtte en ny, mere digital og agil måde at arbejde på i et kontormiljø. Herudover var der særligt behov for, at design, æstetik og sikkerhedsforanstaltninger gik op i en højere enhed på grund af det trusselsbillede, der er for Jyllands-Posten. CASA blev i 2017 valgt til domicilprojektet, blandt andet på grund af en involverende projekttilgang, indgående kendskab til domicilbyggerier og erfaringer med at inddrage specialistviden, eksempelvis om terrorsikring.

Jyllands-Postens nye domicil er beliggende på de tidligere Midtkraft-arealer ved Aarhus havn. Projektet omfatter opførelse af bygning på 8.590 m2. Bygningens form er som en vifte og er opført med tre trapezformede bygningsvolumener, der er udformet som modulerede og perforerede betonflader, mens facaden mod øst og Bassin 3 markerer sig som et stort glasvindue. Bygningens spidse hjørne mod sydøst giver huset en markant signatur og giver indvendigt indtryk af at stå i stævnen af et skib. Alle installationer er udført som synlige installationer, og der er udført omfattende terrorsikring af bygningen.

I det nye hovedsæde er der etableret 400 kontorpladser, både som enkeltkontorer, storrum og åbne miljøer. På nederste etage er der, udover kontorer og en række andre funktioner, et auditorium, som bl. a. bruges til arrangementer for læsere og kunder, og på øverste etage er der indrettet kantine og en udendørs terrasse. Der er etableret konferencerum med særligt fokus på mediedækning og IT.

Jyllands-Posten har fået et moderne hovedsæde, hvor der inde bag det enkle elegante ydre summer af liv. Medarbejdere arbejder på de åbne balkoner og i lounges, og hot desks er placeret rundt omkring for en afslappet stemning.