Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) får fire nye garagebygninger på Holstebro kaserne. Hver bygning påhver især 3.375 m2 kommer til at indeholde en standardgarage i én etage. Tre af bygningerne har desuden tre etager med kontorer, bade- og toiletfaciliteter, samt depot-, rengørings- og teknik rum. Den sidste har briefing-rum og pudsestue i stedet for kontor. Derudover etableres der 29.000 m2 belægning omkring bygningerne samt en parkeringsplads, der blandt andet skal bruges til parkering for sværtransport.

Bygningerne skal primært bruges til garagering og vedligeholdelse af Dragonregimentets kampvogne og andre tunge køretøjer, mens de øvrige faciliteter skal anvendes til opbevaring af materiel, personlig udrustning, bad og omklædning samt kontor for en del af enhederne.
Projektet er et af de største delprojekter under Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter. Byggeriet opføres for at sikre bedre arbejdsmiljø for personalet, såvel som for at øge antallet af opvarmede garager. Projektet skal hermed tilgodese de manglende faciliteter på Holstebro kaserne, for at fremme Dragonregimentet, der har base der.

Byggestart var i oktober 2020. De nye faciliteter forventes at stå klar i juni 2022.