Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Heimstaden og CASA fejrer nyt boligområde i Silkeborg

16. august 2022

Tirsdag 16/8 kunne Heimstaden Danmark og CASA fejre rejsegilde på det naturskønne boligprojekt Nørreskov Bakke i Silkeborg. Cirka 150 nye lejeboliger forventes klar til indflytning næste år.

Der lød en stor tak til håndværkere og byggeriets øvrige parter, da fejringen af rejsegildet på Nørreskov Bakke i Silkeborg løb af stablen tirsdag middag.

Det nye boligområde på bakken ligger med kort vej til Silkeborgsøerne og byens centrum. Området rummer fire punkthuse med hver 20 lejligheder samt 67 rækkehuse, hvor bagmuren og tagkonstruktionerne nu står færdige. Både punkthuse og rækkehuse bliver opført i lyse teglsten med sorte tage i moderne stil.

For bygherren Heimstaden Danmark har byggeprocessen levet op til forhåbningerne og byggeriet forventes at imødekomme ambitionen om at forene den jyske natur med funktionelle familiehuse og lejligheder:

”Vi glæder os til at kunne byde mange Silkeborgensere velkommen i vores nye, lyse og moderne boliger. Der bliver plads til både små og store familier i naturskønne, grønne omgivelser. Nørreskov Bakke bliver bygget så det skaber rammen om et aktivt udeliv og godt naboskab med mange mødesteder. De nye boliger bliver et godt supplement til Heimstadens øvrige boliger i Silkeborg-området”, sagde Head of Asset Management hos Heimstaden Danmark Johan Elsass Nørby.

Understøtter historisk befolkningstilvækst

Udover Johan Elsass Nørby fra Heimstaden talte også viceborgmester i Silkeborg, Johan Brødsgaard fra Radikale Venstre, til håndværkerne:

”I Silkeborg Kommune har vi en historisk befolkningstilvækst i disse år, som understøtter vores ønske om at være en levende kommune med masser af muligheder. Det kræver også, at vi kan tilbyde forskellige typer af boliger, og det er Nørreskov Bakke med til at understøtte. Tak for samarbejdet”, sagde han ved lejligheden.

Sidste taler til rejsegildet var senior projektchef på Nørreskov Bakke Martin Wraa. Martin har fra begyndelsen været en del af projektet, der både er udviklet og opført af CASA. CASA har ingen egenproduktion, og derfor er samarbejdet med dygtige fagfolk en kritisk komponent i byggeprocessen:

”For os er godt samarbejde med kvalificerede fagfolk alfa og omega for et succesfuldt projekt. Vi kan have nok så høje ambitioner i udviklingen – men det er først, når materialerne lander i hænderne på kyndige håndværkere, at projektet kan realiseres. Så det er en vigtig ting at fejre rejsegilde og få hyldet folkene på byggepladsen for deres gode arbejde”, sagde Martin Wraa.

Grønne områder og regnvandsbassin

Silkeborg er kendt for sine søer og skove, og byggeriet på Nørreskov Bakke skorter da heller ikke på grønne områder. Udover at ligge ganske få meter fra fredskoven Kallundmose, etableres der grønne kiler mellem husene, som vil fungere som fælles opholdsområder for områdets beboere. Mod syd får kvarteret et regnvandsbassin, som dannes fra regnvand afledt lokalt på grunden.

Nørreskov Bakke bliver hurtigere færdigt end forventet, og derfor vil Heimstaden Danmark allerede påbegynde udlejning fra oktober 2022.

For mere information (presse) kontakt:

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@casa-as.dk