Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

CASA køber grund i Gladsaxe – skal opføre nyt domicil

16. december 2021

CASA har erhvervet en ejendom på Fremtidsvej i Søborg, Gladsaxe Kommune. CASA, der allerede har til huse i byen, skal bl.a. opføre et nyt kontordomicil i eget navn på grunden. Projektet er endnu et projekt, der både udvikles og opføres af CASA.

De kommende ca. 6.000 m² byggeri tæt på Buddinge station vil rumme både seniorboliger og kontordomicil. Sidstnævnte forventer vækstvirksomheden selv at besætte de fleste kvadratmeter af, da de nuværende kontorfaciliteter i Søborg er ved at blive for små.

”Vi er meget glade for at have til huse i Gladsaxe Kommune. Udover den gode placering har kommunen også nogle bæredygtige værdier og initiativer, der passer godt med vores egne. Det har derfor længe været et ønske at finde en god beliggenhed her for et nyt CASA-domicil, der kan matche vores vækstambitioner. Med dette projekt får vi samtidig mulighed for at give tilbage til borgerne i kommunen i form af et bæredygtigt, moderne byggeri, der rummer både erhverv og Gladsaxe-borgere,” siger Torben Modvig, CEO, CASA.

Projektet tegnes af Danielsen Architectecture og Danielsen Urban Landscape, der har vundet opgaven i arkitektkonkurrence. Kontor- og boligkvadratmeterne er sammentænkt, så de arkitektonisk og ikke mindst funktionelt hænger sammen. Der er fælles grønne områder og fokus på at skabe synergier mellem både bygninger og brugere. Hele byggeriet skal DGNB Platin-certificeres – den højest mulige bæredygtighedscertificering.

”En af de store synergieffekter vi ser, når der er kontor og bolig i samme bygning, er at der altid er liv og menneskestrømme i bevægelse. Det er med til at gøre området socialt, kreativt og imødekommende. Derudover vil projektet sammen med sundheds- og beskæftigelseshuset mod nord danne et unikt område, som formår at forbinde erhvervsliv, borgere og kommune og skabe fællesskab på tværs”, siger Lise M. Bækgaard, Danielsen Architecture.

Kontordelen vil skærme boligerne mod den trafikerede Buddingevej, så der sikres et roligt boligområde mod øst. Stueetagen vil rumme flere forskellige udadvendte aktiviteter, såsom grønne områder og caféer. Kælderetagen vil desuden rumme parkeringspladser til både kontordomicil og boliger.

Udviklingen af ejendommen er i gang og forventes afsluttet ultimo 2022. Byggeopstart forventes i starten af 2023.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@casa-as.dk