Praktikplads

Vi ansætter praktikanter til start på praktikperioden i henholdsvis februar og august. Kontakt os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Start din karriere hos os!

Som praktikant hos CASA indgår du i teamet på lige fod med alle andre. I samarbejde med dig skræddersyes et praktikophold, hvor du får mulighed for personlig såvel som faglig udvikling.

Du vil som praktikant indgå i byggepladsens daglige aktiviteter og få tildelt selvstændige ansvarsområder. De typiske opgaver omfatter blandt andet ledelse af og opfølgning på fagentreprenører, byggepladsindretning, deltagelse i ugentlige byggemøder, drift og kvalitetssikring af byggeprocesserne, samt daglig varetagelse af sikkerhedsarbejde, herunder mønsterrundering.
CASAs intention er, at du som praktikant får mulighed for at tage ansvar fra dag ét og udvikle dine problemløsningskompetencer. Dine ansvarsområder tilpasses løbende, så de følger din udvikling.

Mange af vores praktikanter får tilbudt job hos CASA efter endt studie.

Vi ansætter praktikanter på Sjælland, i Jylland og på Fyn til start i henholdsvis februar og august.

Sæt dit præg på CASAs udvikling

CASA er altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde praktikanter. De er med til at sikre, at vi fortsat udvikler os og har de rette medarbejdere.

Hos CASA er respekten for mennesker i højsæde. Vi lytter til hinanden, og vi lader hinanden komme til med erfaringer og kompetencer.
Vores tilgang er løsningsorient og vi arbejder derfor på at se muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og samarbejdspartnere.

CASAs kultur bygger på kerneværdierne: Synlighed, Tillid, Ordentlighed og Respekt. Vores virksomhed er kendetegnet ved at have ambitioner og en uformel omgangstone, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af organisationen mod et fælles mål.

Vil du bygge med?

Medindflydelse, ansvar og mulighed for både personlig og faglig udvikling. Og en masse praktisk erfaring. Det er den korte version af, hvad et praktikophold hos CASA vil give dig.

Se og hør, hvad både nuværende og tidligere praktikanter siger om praktikopholdet hos os.

Kontakt os og få en snak om dine muligheder

HR-Partner og praktikansvarlig Rikke Ebbesen, tlf. 5455 6564 / reb@casa-as.dk

Læs om CASAs aktuelle praktikmuligheder her
Jobopslag – praktikant