Praktikplads

Vi ansætter praktikanter til start på praktikperioden i henholdsvis februar og august. Kontakt os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Start din karriere hos os!

I CASA ønsker vi at være kendt som branchens mest løsningsorienterede aktør – kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Det kræver, at vi fortsat har de rette medarbejdere, og derfor er CASA altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde praktikanter. Vi søger praktikanter, der er i stand til at udføre de gode idéer i praksis. For os har den perfekte praktikant solide problemløsningskompetencer og trives med at tage ansvar og få arbejde fra hånden.

Én ting er at have de rigtige faglige kompetencer, en anden er at besidde de kvaliteter, der kendetegner vores kultur. Hos CASA er respekten for mennesker i højsæde. Vi lytter til hinanden, og vi lader hinanden komme til med erfaring og kompetencer.

Vores kultur er baseret på vores kerneværdier: Synlighed, Tillid, Ordentlighed og Respekt. I vores daglige arbejde er vi kendetegnet ved at have ambitioner, men ingen spidse albuer, og en uformel kultur i en flad organisation, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål.

Dét får du som praktikant hos CASA

Som praktikant indgår du i teamet på lige fod med alle andre. Vi sørger for, at du får alle muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Og vi forventer, at du tager del i de opgaver og udfordringer, hverdagen byder på.

Typiske arbejdsopgaver som praktikant hos os er blandt andet opfølgning på underentreprenører, logistik, drift og kvalitetssikring af byggeprocesserne, samt daglig varetagelse af sikkerhedsarbejde, herunder mønsterrundering. Vores intention i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, når du er klar.

Vi har de seneste år ansat en stor del af vores praktikanter efter endt studie.

Vi ansætter praktikanter på Sjælland og i Jylland/på Fyn til start på praktikperioden i henholdsvis februar og august.

 

 

Vil du bygge med?

Medindflydelse, ansvar og mulighed for både personlig og faglig udvikling. Og en masse praktisk erfaring.

Ønsker du at være del af en virksomhed, hvor mennesker kommer før mursten, og hvor organisationen er flad, indflydelsen høj og tonen uformel? Se og hør, hvad både nuværende og tidligere praktikanter siger om praktikopholdet hos os.

 

Kontakt os og få en snak om dine muligheder

HR-Partner og praktikansvarlig Rikke Ebbesen, tlf. 5455 6564 / reb@casa-as.dk

Læs om CASAs aktuelle praktikmuligheder her
Jobopslag – praktikant