Historien

CASA A/S

I 1985 stiftede Michael Mortensen Ejendomsselskabet CASA A/S . Han var da kun 13 år gammel. I dag er selskabet fortsat 100% ejet af Michael Mortensen og har en portefølje på DKK 1.5 mia. Selskabet investerer i erhvervsejendomme, primært eksklusivt beliggende strøgejendomme i Århus og Horsens, samt erhvervsjord med mulighed for projektudvikling af bl.a. domicil, boliger eller lagerbygninger. I selskabet er administration og ejendomsservice af egen portefølje.

I perioden 1995 til 2006 var Michael Mortensen hovedaktionær og direktør i typehusfirmaet FM Søkjær A/S. Her indførte han blandt andet forretningsmodellen “betal ved indflytning”. En model som i dag er markedsnormen. Selskabet kendes i dag som HusCompagniet.

I 2005 – hvor virksomheden byggede over 250 huse om året – solgte Michael Mortensen 75% af aktierne til kapitalfonden Axcel. Lysten til at skabe noget endnu større var tilstede, og sideløbende med typehusfirmaet stiftede Michael Mortensen udviklings- og entreprenørvirksomheden CASA A/S med fokus på etageejendomme og erhvervshuse.

 CASA A/S har siden 2005 vokset sig til at blive en af Danmarks førende udviklings- og totalentreprenører. Efter at have rundet den første milliard i omsætning og 100 medarbejdere i 2016, blev virksomheden delvist solgt til den danske kapitalfond CataCap. CataCap ejer i dag 60% af CASA – 11% ejes af virksomhedens medarbejdere.