Om CASA

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 2,0 mia. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har afdelinger i Horsens og København.

Historien

Historien

CASA er historien om en 13-årig dreng med virkelyst, der i 1985 besluttede at grundlægge en forretning (Ejendomsselskabet CASA A/S) på at gå den ekstra mil for det gode resultat.

Siden da har Michael Mortensen stået i spidsen for mere end 8.000 boligbyggerier og langt over 500.000 m2 erhvervsbyggeri.
Michael Mortensen er i dag fortsat medejer i CASA A/S og administrerende direktør.

Bag successen ligger hårdt arbejde og at have de rigtige medarbejdere .

 

Læs mere
Løsninger gennem dialog

Vores værdier

Vores værdier

Foruden høj faglighed er CASAs værdier

synlighed,
tillid,
ordentlighed,
respekt,

og et godt købmandskab.

I vores daglige arbejde er vi kendetegnet ved at have ambitioner, men ingen spidse albuer, og en uformel kultur i en flad organisation, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål.

Vil du bygge med?

 

Værdier og kultur

Vores kunder

Vores kunder

Kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og medaktører er CASA en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle bygherrer
herunder pensionskasser, kapitalfonde, projektudviklere og almene boligselskaber.

CASA er også aktive i OPP-regi,  hvor det offentlige er ordregiver.

 

Læs mere
CASA vækster

Organisationsstruktur og ejerskab

Organisationsstruktur og ejerskab

CASA A/S beskæftiger ca. 180 fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, som sammen og på tværs skaber spændende og nytænkende løsninger for såvel brugere som investorer.

En del af CASA er ejet af medarbejderne.

 

 

 

Læs mere
CASA er klar til vækst

CASAs årsregnskab

CASAs årsregnskab

Høj omsætningsvækst, støt stigende indtjening og rekordhøj ordrebeholdning hos CASA.

 

I CASA A/S  årsregnskabet for 2017 anses både omsætning og indtjening  for tilfredsstillende. Det høje aktivitetsniveau afspejler sig i en tocifret vækst i omsætningen samtidig med at CASAs ordrebeholdning ved udgangen af 2017 var den hidtil største i CASAs historie.

 

Læs mere
Kulturliv i fokus

Sponsorater

Sponsorater

CASA har i 2017 forlænget sponsoraftalen om navnerettigheden til AC Horsens’ hjemmebane ”CASA Arena” på Langmarksvej i Horsens med yderligere 5 år. Sponsoratet blev indgået første gang i 2008. CASA Arena har en tilskuerkapacitet på 10.495, heraf cirka 7.500 siddepladser. CASA bakker aktivt op om AC Horsens og ejer udover navnerettigheden en del af ejendommen CASA Arena, samt 10 % af aktierne i AC Horsens A/S.

Europæisk kulturhovedstad 2017
I 2017 indgik CASA A/S Business Partner Plus Partnerskab i Aarhus 2017 for at støtte op om samarbejdet mellem erhvervs- og kulturliv.

Øvrige virksomheder i CASA-koncernen

Øvrige virksomheder i CASA-koncernen

Se Øvrige virksomheder i CASA-koncernen