Om CASA

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 2,0 mia. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har afdelinger i Horsens og København.

Historien

Historien

CASA er historien om en 13-årig dreng med virkelyst, der i 1985 besluttede at grundlægge en forretning (Ejendomsselskabet CASA A/S) på at gå den ekstra mil for det gode resultat.

Siden da har Michael Mortensen stået i spidsen for mere end 8.000 boligbyggerier og langt over 500.000 m2 erhvervsbyggeri.
Michael Mortensen er i dag fortsat medejer i CASA A/S.

Bag successen ligger hårdt arbejde og at have de rigtige medarbejdere .

Læs mere
Løsninger gennem dialog

Vores værdier

Vores værdier

Foruden høj faglighed er CASAs værdier

synlighed,
tillid,
ordentlighed,
respekt,

og et godt købmandskab.

I vores daglige arbejde er vi kendetegnet ved at have ambitioner, men ingen spidse albuer, og en uformel kultur i en flad organisation, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål.

Vil du bygge med?

 

Vores kunder

Vores kunder

Kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og medaktører er CASA en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle bygherrer
herunder pensionskasser, kapitalfonde, projektudviklere og almene boligselskaber.

CASA er også aktive i OPP-regi,  hvor det offentlige er ordregiver.

Læs mere

Organisationsstruktur og ejerskab

Organisationsstruktur og ejerskab

CASA A/S beskæftiger ca. 180 fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, som sammen og på tværs skaber spændende og nytænkende løsninger for såvel brugere som investorer.

En del af CASA er ejet af medarbejderne.

 

Læs mere

FN’s Verdensmål

FN’s Verdensmål

Verdensmålene som løftestang for innovation. CASA er en del af SDG Accelerator for SMV’er 2019.

Læs mere

CASAs årsregnskab

CASAs årsregnskab

Årsrapport 2018; Solide resultater, rekordstor ordrebog og en styrkelse af kompetencerne

 

CASA gik ind i 2018 med en rekordstor ordrebog og har i 2018 fortsat væksten og øget omsætningen med 10,2 % i forhold til året før. Omsætningen og bruttofortjenesten nåede således begge rekordniveauer på hhv. 1.751 og 217,4 millioner kroner, mens årets resultat før skat blev 90 millioner kroner.

 

Læs mere

Whistleblowerordning

Whistleblowerordning

Alvorlige overtrædelser eller ulovlige forhold, der kan have betydning for CASA som helhed eller for enkeltpersoners liv eller helbred, kan indberettes til CASAs whistleblowerordning.

Læs mere
Kulturliv i fokus

Sponsorater

Sponsorater

CASA har i 2017 forlænget sponsoraftalen om navnerettigheden til AC Horsens’ hjemmebane ”CASA Arena” på Langmarksvej i Horsens med yderligere fem år. Sponsoratet blev indgået første gang i 2008. CASA Arena har en tilskuerkapacitet på 10.495, heraf cirka 7.500 siddepladser.

CASA bakker aktivt op om AC Horsens og ejer udover navnerettigheden en del af ejendommen CASA Arena, samt 10 % af aktierne i AC Horsens A/S.