Om CASA

CASA er en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom. Virksomheden har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på mere en 2,5 mia. kr. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har afdelinger i Horsens og København.

Historien

Historien

CASA A/S er en af de førende udviklere og totalentreprenører indenfor dansk byggeri. Vi opfører, renoverer og udvikler fast ejendom indenfor både bolig og erhverv i hele landet og har en årlig omsætning på mere end 2,5 mia. kr.

CASA er grundlagt af Michael Mortensen med Peter Rosengreen og Per Hansen som medaktionærer.

I juni 2016 blev 60% af CASA A/S solgt til kapitalfonden CataCap KS.

Læs mere
Løsninger gennem dialog

CASAs værdier

CASAs værdier

CASAs værdier er

synlighed,
tillid,
ordentlighed,
respekt,

og et godt købmandskab.

 

 

Læs mere

CASAs kunder

CASAs kunder

Hos CASA er to projekter ikke ens. Vi er kendte for at tænke innovativt og at se de kreative muligheder. CASA er derfor en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle bygherrer
herunder pensionskasser, kapitalfonde, projektudviklere og almene boligselskaber.

CASA er desuden aktive i OPP-regi,  hvor det offentlige er ordregiver.

Læs mere

CASAs årsregnskab

CASAs årsregnskab

Årsrapport 2020: Højeste omsætning og det bedste resultat i virksomhedens historie

CASA kom ud af 2020 med det bedste resultat i virksomhedens historie (243 mio. kr. før skat mod 159 mio. kr. før skat i 2019). Omsætningen faldt 12 procent til 2,3 mia. kr. fra 2,6 mia. kr. i 2019. Ordreindtaget i 2020 var historisk højt på 2,4 mia. kr.

 

Læs mere

Whistleblowerordning

Whistleblowerordning

Alvorlige overtrædelser eller ulovlige forhold, der kan have betydning for CASA som helhed eller for enkeltpersoners liv eller helbred, kan indberettes til CASAs whistleblowerordning.

Læs mere
Kulturliv i fokus

Sponsorater

Sponsorater

CASA har i 2017 forlænget sponsoraftalen om navnerettigheden til AC Horsens’ hjemmebane ”CASA Arena” på Langmarksvej i Horsens med yderligere fem år. Sponsoratet blev indgået første gang i 2008. CASA Arena har en tilskuerkapacitet på 10.495, heraf cirka 7.500 siddepladser.