Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Om CASA

Kort om CASA

To af Danmarks førende ejendomsudviklere og totalentreprenører, CASA og KPC, samles under ActivumSG’s ejerskab. CASA blev grundlagt i 2006, mens KPC’s historie strækker sig helt tilbage til 1977. Den nye, landsdækkende koncern er en af de største udviklings- og byggevirksomheder i Danmark med kontorer i København, Horsens, Herning og Aarhus. Den samlede virksomhed omsatte i 2021 over fem mia. kr. med en EBIT på over 600 mio. kr.; alt sammen baseret på ca. 500 medarbejderes højt kvalificerede indsats. Med en målsætning om at bæredygtighedscertificere alt bolig- og kontorbyggeri i 2023 sætter selskabet nye standarder indenfor bæredygtigt bolig- og erhvervsbyggeri i Danmark.

Vi bygger på fremtiden

Uanset om vi udvikler boligprojekter, bygger nye domiciler eller renoverer almene boliger, så gør vi det for de mennesker, der skal bo, leve og arbejde i vores byggerier. For CASA er værdierne Synlighed, Tillid, Ordentlighed og Respekt de fire hjørnesten i alt, hvad vi beskæftiger os med. Vi holder, hvad vi lover, og vi gør, hvad vi siger.

Den samme filosofi gør sig gældende i forhold til vores medarbejdere. Vi prioriterer deres trivsel højt og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet med fokus på tværfagligt samarbejde - uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Horsens og København. Derfor er det personlige ansvar i forhold arbejdsopgaver samt tilliden, samspillet og respekten mellem kolleger helt essentielle elementer i CASA.

Samme tilgang har vi i forhold til vores samarbejdspartnere. Vores mål er at skabe den samme form for dynamik og tillid udadtil, som vi tilstræber indadtil, så vi kan bibeholde den høje kvalitet og fastholde det gode samarbejde med fagentreprenører, investorer, m.fl.

Vi arbejder agilt og tilpasser vores forretningsmodel til vores partner(e) og det individuelle projekt. Samtidig udviser vi respekt, ansvar og professionalisme overfor de arbejdsprocesser, som vi i fællesskab fastlægger med de involverede parter.

For CASA er det helt fundamentalt at man kan stole på os - så en aftale er altid en aftale. Dette understøttes bl.a. af vores gennemprøvede processer på byggepladsen, som sikrer at de endelige byggerier udføres i højeste kvalitet, afleveres mangelfrit og til tiden. Dét kommer i sidste ende også eventuelle involverede beboere og naboer til gode, da de ikke blive glemt i processen.

Vores værdier

Synlighed

Det er for CASA vigtigt at være synligt til stede på byggepladserne. Dette gør samarbejdet mellem CASA og vores fag-entreprenører nemmere. Samtidig prioriterer vi også at være synlige overfor brugere, samarbejdspartnere og samfundet generelt

Tillid

Tillid er et nøgleord for CASA. Det er grundlaget for virksomhedens samarbejdsmodeller med fagentreprenører såvel som samarbejdspartnere og investorer. CASA kan man stole på – hos os er en aftale en aftale.

Ordentlighed

Ordentlighed er et vigtigt begreb for CASA i mange henseender: På byggepladsen i form af struktur og orden. I samarbejdet internt såvel som eksternt. Og overfor samfundet, hvor vi tager vores bæredygtigheds-ansvar alvorligt.

Respekt

Respekten mellem kolleger og samarbejds-partnere sættes højt. For eksempel respekt for andres tid og faglighed. Respekt for beboere og naboers privatliv. Respekt for virksomhedens historie og bedrifter.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource

I CASA har vi ingen egenproduktion, maskinpark eller landjord. Vores kompetente medarbejdere er vores vigtigste ressource.

Læs mere

Vores historie

2006

CASA A/S stiftes af Michael Mortensen, Per Hansen og Peter Rosengreen

Virksomheden har 3 ansatte
Bruttofortjenesten det første år er ca. 21.500 mio. Kr.
Peter Rosengreen er Administrerende direktør
2007

Virksomheden har 8 ansatte

2009

CASA udvider fokus fra erhvervsbyggeri til også at omfatte opførelse, udvikling og salg af boligbyggeri

2010

Fremgang på 20% i bruttofortjeneste, fra 44,7 mio. kr. til 53,7 mio. kr.

2013

Opførelsen af Green Tech Center opstartes

CASA øger til 24 medarbejdere
2014

Første OPP-projekt (nyt parkeringshus ved Regionshospitalet Horsens)

Første renoverings-projekt og oprettelse af afdeling for renovering (Flintebakken i Horsens)
CASA omsætter for 0,5 mia. kr.
2015

CASA omsætter for 1 mia. kr.

Åbner afdeling i København
Michael Mortensen tiltræder som Administrerende direktør ved udgangen af året
2016

CASA sælger 60% til CataCap

Runder 100 medarbejdere
Første DGNB-projekt, Nyt domicil for Rambøll i Esbjerg
2017

CASA bygger nyt domicil i Horsens

Omsætter for 1,5 mia. DKK
2018

CASA flytter og udvider kapaciteten i København

2019

Torben Modvig ansættes som CEO

CASA runder 200 medarbejdere
2020

Intern bæredygtighedsorganisation og –strategi opstartes

2021

CASA købt af ActivumSG Real Estate Fund VI

2023

CASA leverer fremtidens bæredygtige løsninger indenfor byggeri og spille en aktiv rolle i opfyldelsen af FN's Verdensmål

95% af CASAs nybyggerier er bæredygtighedscertificeret