Hvis du har set en ægte islandsk geyser, ved du, at det er en både enestående og storslået oplevelse, som gør indtryk. På samme måde gør GEISERNE på Havnetrekanten i Horsens også indtryk. GEISERNE er et ambitiøst boligprojekt, som ikke bare rager op over havnen og downtown Horsens. Det første slanke hvide tårn rager også langt op over resten af det danske boliglandskab.

Vi inviterer til

ÅBENT HUS PREMIERE
SØNDAG DEN 2. OKTOBER 2016
FRA KL. 13-15
HAVNEN 7, 8700 HORSENS

så kom gerne og bliv betaget!

Vi har i CASA valgt at færdigindrette en bolig i hus I, så vi kan give købere og interessenter det bedst mulige indtryk af de lyse rum og fantastiske indbyggede og overdækkede altaner i de misundelsesværdige luksuslejligheder til dig, der drømmer om et aktivt, bynært liv direkte på kajkanten med frit udsyn over fjorden og hele Horsens centrum.

stue-med-terrasse-oest

Prøvebolig i GEISERNE: Møbler og lamper i boligen er venligst udlånt af møbelhuset Jacobsen Plus. Herfra stammer også bord- og stolesættet fra Skagerak på terrassen. Gardinerne er venligst udlånt af Gardin Nyt.

I GEISERNE er der plads til at være sig selv, til at være kræsen og til at sætte barren højt. Her er de bedst tænkelige rammer til at skabe den perfekte balance mellem privatliv og samvær.

GEISERNE er et symbol på den kompromisløshed, energi og skabertrang som kendetegner Horsens.

“Som direktør for CASA kan jeg naturligvis stå inde for alle vores byggerier. Men nogle projekter er jeg mere personligt involveret i end andre. På den måde er GEISERNE et projekt, som lægger mig meget nært. Det er en drøm, som går i opfyldelse. GEISERNE er skabt med hjertet og fuldendt af eksperter.”

Michael Mortensen; Grundlægger og adm. direktør i CASA

I den færdigindrettede prøvebolig opleves alt dette ”live”. Møblene i boligen er nøje udvalgt med blik for æstetik og kvalitet i en blanding af nye brands som Handvärk af Emil Thorup og klassikere af Arne Jacobsen.

Salgschef i CASA, Jacob Wollenberg, fortæller efter snig-premiere på fremvisning af prøveboligen:

En seriøs interessent bad om pris på boligen inkl. møbler og kunst. Det må betyde, at vi har ramt målgruppen godt med vores indretning. Det er da fantastisk dejligt”.

Han fortsætter:

Prøveboligen er virkelig det eneste rigtige på denne unikke placering. Nu kan man fornemme det levende område, vandet og byen helt tæt på og de store boligrum med plads til hele huset. Også de møblerede terrasser bidrager til, at interessenter nu kan se og mærke hvor store, fantastiske uderum de får på de overdækkede og indbyggede altaner.

Som beboer i GEISERNE får bliver der mulighed for at benytte de tre gæstelejligheder, som etableres i Plinten, der svarer til stueplan. Plinten fungerer også som base for parkering af biler og cykler.

 

spisestue

I spise-nichen er der optimal mulighed for nærvær og hygge

koekken

 

De flydende boligarealer og loftshøjden på hele 2,65 m sikrer følelsen af rum og frihed til indretning. Her finder du boligen for dig, der drømmer om en kvalitetsbolig.

day-bed

Hjerneforskningen har påvist, at vi rent biologisk falder til ro og kobler fra, når vi kigger på vand. Effekten indtræder allerede på få minutter. At have denne mulighed fra egne vinduer – inde i byen – må siges at være en gave. Mulighederne herfor er rige i GEISERNE. F.eks fra denne plads i solen. Kunstværkerne i boligen er venligst udlånt af Galleri Franz Pedersen.

Samtidig med GEISERNE bygger CASA et nyt erhvervsdomicil på Havnetrekanten lige ved siden af Stykgodspakhuset som også totalrenoveres og ombygges til kontorer til CASAs eget brug. Med udviklingen på Havnetrekanten får Horsens et helt nyt og spændende byrum, som om kort tid står færdigt. Hus I i GEISERNE er således klar til indflytning 1. april 2017.

Se boligerne på geiserne.dk

Fakta

Totalentreprenør: CASA A/S
Bygherre: Havnetrekanten A/S
Ingeniør: Rambøll
Arkitekt: Arkitema Architects
CASA opfører 2 huse med henholdsvis 21 og 19 luksusboliger – alle på ca. 200 m2. Hertil kommer terrasser og altaner.

Hus I er rejst og hus II i gang.

 

22. september 2016