Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Praktikant i CASA

Hos CASA bygger vi på fremtiden. Vil du bygge med?

Bliv en del af teamet og byg på fremtiden med CASA. Som praktikant hos CASA bliver du bedre rustet til at vælge, hvilken retning du vil gå i, når du er færdig med din uddannelse – f.eks. som bygningskonstruktør, ingeniør eller marketing- og kommunikationsmedarbejder. Du får nemlig mulighed for at omsætte teori til praksis og prøve din viden og dine kompetencer af sammen med os.

Hvad vi forventer af dig, og hvad vi kan tilbyde

Hos CASA har vi brug for praktikanter, der kan bidrage til vores projekter. Derfor klæder vi dig godt på allerede fra første dag, da vi har høje forventninger til de resultater, som vi skal skabe sammen og stor tillid til dig og dine kompetencer. Som praktikant hos CASA bliver du en del af holdet med mange gode kolleger, og hvor omgangstonen er afslappet og uformel. Vi tilbyder en masse praktisk erfaring, medindflydelse, ansvar samt faglig og personlig udvikling.

Hvordan bliver dit praktikforløb?

Det er vigtigt for os, at du får så meget ud af dit praktikforløb som muligt. Når du bliver praktikant hos CASA, stiller vi skarpt på din karriere og sammen udarbejder vi din læringsplan, så du bedst muligt kan nå dine mål og få indfriet dine ønsker til et praktikforløb. I CASA får du ansvar og dine arbejdsopgaver er med til at skabe værdi både internt og eksternt i forhold til vores samarbejdspartnere.

Søg praktik hos CASA

Vi tilbyder praktikpladser på Sjælland, i Jylland og på Fyn til start i februar og august.

Hos CASA er vi altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde praktikanter, så ansøg allerede i dag.