Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Ledige stillinger

Vi bygger med både hjerne og hjerte, for det er ikke nok for os, at kvaliteten af byggeriet er i top. Processen skal også være ideel for de mennesker, der er involveret. For os kommer mennesker altid før mursten, hvilket betyder, at vi skaber de bedste muligheder for brugerne og tænker hele byrummet ind, når vi bygger og renoverer.

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Fandt du ikke det, du søgte? Selvom din drømmestilling ikke er ledig lige nu, bliver den det måske snart. Du er derfor velkommen til at uploade en uopfordret ansøgning via dette link.


Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

CASA i tal

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  1 2 3 4 5
  %

af vores byggerier skal
være bæredygtige i 2023

  1 2
  1 2 3 4 5 6
  1 2 3 4 5 6 7

mio kr. i årsresultat før skat

  1 2 3 4 5 6 7 8
  1 2 3 4 5

medarbejderloyalitet - skala 1-100

Værdier, trivsel samt personlig og faglig udvikling

Hos CASA bygger vi på fremtiden.

Uanset om vi udvikler boligprojekter, bygger nye domiciler eller renoverer almene boliger, så gør vi det for de mennesker, der skal bo, leve og arbejde i vores byggerier. For CASA er værdierne Synlighed, Tillid, Ordentlighed og Respekt de fire hjørnesten i alt, hvad vi beskæftiger os med. Vi holder, hvad vi lover, og vi gør, hvad vi siger.

Den samme filosofi gør sig gældende i forhold til vores medarbejdere. Vi prioriterer deres trivsel højt og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet med fokus på tværfagligt samarbejde - uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Horsens og København. Derfor er det personlige ansvar i forhold arbejdsopgaver samt tilliden, samspillet og respekten mellem kolleger helt essentielle elementer i CASA.

Samme tilgang har vi i forhold til vores samarbejdspartnere. Vores mål er at skabe den samme form for dynamik og tillid udadtil, som vi tilstræber indadtil, så vi kan bibeholde den høje kvalitet og fastholde det gode samarbejde med fagentreprenører, investorer, m.fl. Vi arbejder agilt og tilpasser vores forretningsmodel til vores partner(e) og det individuelle projekt. Samtidig udviser vi respekt, ansvar og professionalisme overfor de arbejdsprocesser, som vi i fællesskab fastlægger med de involverede parter.

For CASA er det helt fundamentalt, at man kan stole på os - så en aftale er altid en aftale. Dette understøttes bl.a. af vores gennemprøvede processer på byggepladsen, som sikrer, at de endelige byggerier udføres i højeste kvalitet, afleveres mangelfrit og til tiden.

Kontakt HR

Susanne Fürstenberg
HR-chef

+45 75627900
HR@casa-as.dk